pankolega
Edytowany 26 Sie. 2013 - 16:16
Hans Pipke ,,Szacunek dla tych fanatyków, którzy mimo jego niedostatków potrafią tym sprzętem zamieszać na randomach.''Już niższe tiery wchodzą w niego jak w masło...''
Rozbawiles mnie tym komentarzem ,Tiger 2 to jeden z lepszych hv 8 tieru w grze , oczywisice jak ktos nie ogarnia jakiegos czolgu to bedzie mial slabe staty nawet na najlepszym.Świetny pancerz ktory odbije wiele pestek [mowimy o randomie do 8 tieru].Jakie nizsze tiery wchodza w niego jak w maslo ??:P jakos mi to umknelo podczas kilkuset walk nim ^^ [chyba ze mowisz o strzelajach w zadek albo prostopadle w bok].Oczywiscie jak ktos nie szarzuje wie jak sie ustawic i co jakis czas skatowac ;p. Bardzo dobra 105 armata [swietna celnosc ,solidny dmg i nienajgorszy czas przeladowania].No i jak na takiego hv nienajgorsza mobilnosc.Ja grajac tym czolgiem bez problemu daje rade kazdemu hv czy medowi 8 tieru [oczywiscie nie mowie ze zawsze wygrywam ;p ].Swietna informacja o tym wzmocnionym pancerzu , podczas walki w zwarciu kazdy ogarniety walil zawsze w wiezyczke , teraz od przodu bedzie bardzo trudny do przebicia.