mauserwisla
Napisany 08 Czer. 2013 - 11:41
Ten kto pisze, że sobie nie radzi z SP to raczej do pro playerów nie należy. Jest to najsłabszy czołg premium 8 tieru, jedyne co posiada, to pancerz, jeśli mu teraz go zabiorą, to ja poproszę te moje 7200 golda.
Cieszę się strasznie że można odzyskać właściwie stracony gold. Byłem niemal pewien, że zostanę z tym szmelcem już na zawsze, ale skoro można odzyskać gold to dla mnie to tylko plus. Mam na nim 1400 bitew i przed patchem 8.2 to był cudowny pojazd, świetnie zarabiał, pancerz pochłaniał wszystko, a co najważniejsze działo było celniejsze.
Mam dwie premki jedna to T34 druga to SP, ogólnie w mojej opinii amerykańskie czołgi 7-10 tieru należą do najprzyjemniejszych w graniu. T34 jest genialny, trochę duży i ociężały, ale jak ogarniesz jak tym grać, to czysta przyjemność, podczas gdy grasz SP, często człowieka bierze zmęczenie grą.
Nie potrafię zrozumieć tego jak można kupować konkretny pojazd, za prawdziwą kasę, a potem otrzymywać co patch inny gorszy w jego miejsce, coś tu chyba jest nie halo? Płacę za konkretny produkt a otrzymuję co jakiś czas coś gorszego w zamian?! Zajeb***a polityka.