Andrettoni
Edytowany 07 Maj 2013 - 19:17
Jak dla mnie to głosowanie na T29 nie ma sensu. Głosuję na TygrysaP, bo chcę podszkolić załogę do E100, a nie stać mnie na konto premium lub zakup Loewe, natomiast Niemcy nie mają HV niskiego tieru... Wydaje mi się jednak, że ludzie powinni głosować na nowe linie, głównie na T71 ze względu na mnożnik expa ułatwiający wbicie T69... T29 jest OP na swoim tierze, ale to nie jest głosowanie na najlepszy czołg... T29 i tak się dobrze exp, ponieważ amerykanie zaczynają od 5 tieru HV, a ich czołgi są niezłe, szczególnie M6, na którym w pojedynku 1:1 rozbijam każde KVs niby "najlepsze". M6 jest szybkostrzelny i celny w przeciwieństwie do KVs. Byle się nie zacząć bawić M6 w "wyjeżdżanki i chowanki". Tyle, że w tej chwili najlepszy dps ma amerykańska 10tka z nowej linii i dziwię się, że tak mało ludzi głosuje na T71. Gdyby nie wynik mówiący o prowadzeniu T29 i TygrysaP niewątpliwie głosowałbym na T71. Na szczęście mam w garażu Shermana z bety i T14, więc mam gdzie szkolić załogi na tę drugą linię amerykańskich HV. Zwykłym graczom będzie ciężko przebić się przez T21 i T71 ze względu na sklasyfikowanie ich jako zwiadowców, których rzuca na 10tki często. T21 czołg fajny, ale wymaga odpowiedniego podejścia, bo ściąga go większość na 1 strzał. Szansa na szybkie wbicie T69 jest, ale widzę, że nie zostanie wykorzystana... Zaś T29 to fajna zabawka, ale też i droga w utrzymaniu - droga amunicja, zaś T32 to prawie to samo co T29. Można tą linią grać, ale 57 obecnie jest chyba najlepsza, więc najpierw robiłbym tamtą linię. T29 to taki kolekcjonerski czołg do łatwej gry i odstresowania po przegranych, ale nic więcej... Na 8 tiery T29 to za mało i nie pasuje ani do kompanii, ani do CW ani do turnieju, tylko na randomy/plutony...