kliknij aby powiększyć
1024x576 : 537 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Galeria: Leopard, Leopard Prototype, Indien Panzer

kurkusmaximus
Napisany 27 Ma. 2013 - 19:36

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...opard-prototype-indien-panzer/

Sasilton
Napisany 27 Ma. 2013 - 19:43

użytkownicy
Zalatuje troche ruskimi i amerykańcami, ale muszę przyznać że ten pierwszy ładnie wyszedł

zilee
Napisany 27 Ma. 2013 - 20:07

użytkownicy
Ten Indien Panzer może mieć ciekawe działko

Vooyseeck
Napisany 27 Ma. 2013 - 20:55

użytkownicy
Kurna ogólnie są zajebiste. Szkoda, że nie będę w nie iść. Ale mój znajomy już exp zbiera :P

Goldbluszcz
Napisany 27 Ma. 2013 - 22:49

użytkownicy
Jakie to tiery?

SalawatorPL
Napisany 27 Ma. 2013 - 22:54

użytkownicy
Tiery tych pojazdów to:
Indien Panzer-8 tier
Leopard Prototype-9 tier
Leopard-10 tier

Assire
Napisany 27 Ma. 2013 - 22:57

użytkownicy
Indien jest szkaradny, ale Leopardy wyglądają już całkiem fajnie. Prototyp wygląda na godnego przeciwnika dla T-54

pankolega
Napisany 27 Ma. 2013 - 23:10

użytkownicy
Czy linia tych czołgów będzie iść od vk 3200DB ?

Vulpik
Napisany 27 Ma. 2013 - 23:38

użytkownicy
Ładne. Już nie mogę się doczekać 0.8.5 :P.

@pankolega
Tak.

cabal512
Napisany 28 Ma. 2013 - 00:07

użytkownicy
@Vulpik
Ja też. A czy przypadkiem DB nie miało wylądować na 6 tierze?

Blacharz
Napisany 28 Ma. 2013 - 00:32

użytkownicy
Leopard ładny... co nie zmienia faktu, że polecam War Thunder - gra o 100 lat świetlnych przed WoT. Grafika lepsze (mniejsze wymagania sprzętowe!), realizm, wielkość map, wierność historyczna + czołgi, okręty i samoloty w jednej bitwie ;> Niestety czołgi i okręty za jakieś 6 miechów dopiero ale i tak już teraz polecam ;)

french
Napisany 28 Ma. 2013 - 10:50

użytkownicy
@Blacharz

powiedz mi co tam w tym war thunder jest takiego wspaniałego???? to ze ekonomia jest zrobiona dla noobow, w wocie jak jesteś nubkeim to dużo nie nagrasz sie X tierem bo traci nawet na premce ( oczywiscie jak sie noobi) a w war thunder lecisz sobie bez problemu najwyzszymi pozomami, chwalicie ja teraz bo jeszcze nie jest dobracowany sposob platnosci za premke i inne duperele, jak dodadzą czolgi i okrety to sie zabiora za ekonomie i wtedy beda miec w dupie czy ugrasz czy nie.

A wracajac do galerii szkoda ze IX tier i X sa tak bardzo podobne.

Sasilton
Napisany 28 Ma. 2013 - 11:35

użytkownicy
@Blacharz
Rok świetlny to jednostka odległości, a nie czasu

Franio
Napisany 28 Ma. 2013 - 12:31

użytkownicy
Indien faktycznie trochę szpetny, ale wygląda, że będzie mieć mocną wieże i kadłub pod sporym kątem. Jak dostanie na przód ze 100-110 mm blachy to już będzie dobrze ;) Działko to coś czuje, że będzie podobne do 88 l/100 z E-50 tylko pewnie z gorszą penetracją dla balansu.

Szlachciak
Napisany 28 Ma. 2013 - 13:47

redaktorzy
@french

Sucham? Powiesz mi, że w war thunder jest beznadziejna ekonomia? Mało w to chyba grałeś. Gdy zaczałem przygode z war thunderem 2 miesiace temu trudniej było zarobic sreberko niz w wocie, na 6 poziomie brytyjskich samolotow zaczalem odczuwac problemy z funduszami. Około tydzien temu wszedl patch 1.29 (czy jakos tak) któy wprowadzil wielkie zmiany w ekonomii, jest łatwiej naprawic swoja maszyne ale turdniej uzbierac na nowa (przynajmniej tak w moim odczuciu) a mimo to na 9 poziomie z premium wychodze na 0 przy sredniej bitwie, a na plus gdy zdejme minimum 3 samoloty. Dodam, ze mam premium i samolot dostepny za zlote orly 11 poziomu (Mustang na brytyjskich oznaczeniach) oraz Typhoona z działkami 20 mm ktorego otrzymalem jako prezent. Jesli juz odczuwam problemy, nawet nie zdobywajac 50% doswiadczenia potrzebnego na najpotezniejsze maszyny to boje sie myslec co dalej. Napisalem to troche chaotycznie, ale w skrocie - w War Thunder jest nie jednokrotnie trudniej zarobic niz w wocie na utrzymanie 4, 5 czy 6 maszyn ktore uzywamy w czasie jednej bitwy.

Wnioskujac. Obie gry sa swietne, poki co nie mozemy nic porownywac gdyz Gaijin jak i Wargaming maja duzo roboty i nie mam zamiaru porownywac War Thunder do WoTa, bo to dziwne i poki co te gry maja malo wspolnego ze soba. Do czego zmierzam? Do tego, ze przy War Thunderze gra WG o samolotach polozy sie bezproblemu na cyce, jesli z czolgami bedzie tak samo to co nam pozostaje ;)

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.