Szlachciak
Napisany 28 Ma. 2013 - 13:47
@french
Sucham? Powiesz mi, że w war thunder jest beznadziejna ekonomia? Mało w to chyba grałeś. Gdy zaczałem przygode z war thunderem 2 miesiace temu trudniej było zarobic sreberko niz w wocie, na 6 poziomie brytyjskich samolotow zaczalem odczuwac problemy z funduszami. Około tydzien temu wszedl patch 1.29 (czy jakos tak) któy wprowadzil wielkie zmiany w ekonomii, jest łatwiej naprawic swoja maszyne ale turdniej uzbierac na nowa (przynajmniej tak w moim odczuciu) a mimo to na 9 poziomie z premium wychodze na 0 przy sredniej bitwie, a na plus gdy zdejme minimum 3 samoloty. Dodam, ze mam premium i samolot dostepny za zlote orly 11 poziomu (Mustang na brytyjskich oznaczeniach) oraz Typhoona z działkami 20 mm ktorego otrzymalem jako prezent. Jesli juz odczuwam problemy, nawet nie zdobywajac 50% doswiadczenia potrzebnego na najpotezniejsze maszyny to boje sie myslec co dalej. Napisalem to troche chaotycznie, ale w skrocie - w War Thunder jest nie jednokrotnie trudniej zarobic niz w wocie na utrzymanie 4, 5 czy 6 maszyn ktore uzywamy w czasie jednej bitwy.
Wnioskujac. Obie gry sa swietne, poki co nie mozemy nic porownywac gdyz Gaijin jak i Wargaming maja duzo roboty i nie mam zamiaru porownywac War Thunder do WoTa, bo to dziwne i poki co te gry maja malo wspolnego ze soba. Do czego zmierzam? Do tego, ze przy War Thunderze gra WG o samolotach polozy sie bezproblemu na cyce, jesli z czolgami bedzie tak samo to co nam pozostaje ;)