kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 660 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Nvidia daję pieniądze na gry F2P

kurkusmaximus
Napisany 12 Luty 2013 - 16:55

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...dia-daje-pieniadze-na-gry-f2p/

Sasilton
Napisany 12 Luty 2013 - 17:23

użytkownicy
Ja właśnie mam zamiar kupić :)

Tauchpanzer
Napisany 12 Luty 2013 - 17:31

użytkownicy
W porównaniu do never settle AMD jest to delikatnie mówiąc lipa.

Pomijając fakt że lepiej gdyby zwyczajnie obniżyli cenę kart...

Sasilton
Napisany 12 Luty 2013 - 18:01

użytkownicy
Może i gorzej od AMD ale szczerze mi bardziej przyda sie 10K golda niż 3 gierki

WIECEq
Napisany 12 Luty 2013 - 18:10

użytkownicy
@Sasiltion - Kartę graficzną wywalisz a kupon na golda zostawisz.

PanzerWolf
Napisany 12 Luty 2013 - 18:18

użytkownicy
Sasilton jak widzę jakie bzdury p***z to odechciewa mi się wchodzić na wortal a lubię czytać komentarze tylko jednak te mądrzejsze, ale cóż...

Aragemon
Napisany 12 Luty 2013 - 18:47

użytkownicy

Sasiltion bez urazy ale zawsze jak czytam twoje ,,zajebiste" teksty to nie wiem czy się śmiać czy płakać...
PanzerWolf no ale przynajmniej można się pośmiać ;D

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

yaroo_p
Napisany 12 Luty 2013 - 19:34

użytkownicy
Uff...a już miałem w ubiegłym tygodniu kupić 660GTX w Agito ale postanowiłem jednak odłożyć to na przyszły miesiąc.Przeczucie siódmy zmyał ?! ;).Czy ktoś się orientuje: ta akcja jest ograniczona czasowo?Proszę o info znajoących temat.

Co prawda w moje mobo z podstawą 1366 może spokojnie śmigać z grafą AMD ale zielonych mam od zawsze w mojej budzie a jeszcze takie promo :)

Far Cry już za mną.
Crisis pewnie przed.
o nowy Tomb Raiderem oj dawno Lara nie gościła-swoją drogą zapomniałem już nawet kiedy ostatnio z nią fikałem ;)

Pioyer
Napisany 12 Luty 2013 - 19:53

użytkownicy
@yaroo_p gdyby chociaz podstawka miala znaczenie czy moze smigac AMD czy nvidia...

osobiscie jak dla mnie bardziej sie oplaca miec pare dodatkowych gier niz kupon do gier F2P(ktorych mozna wykorzystac tylko w konkretnych grach) mimo tego ze do WoTa nawet zachecajaco wyglada to 7.5k golda i 1 miech premium

yaroo_p
Edytowany 13 Luty 2013 - 18:50

użytkownicy
Pewnie że podstawka nie ma znaczenia tylko płyta główna.Chodziło mi oto iż przed podstawką 1366(np.popszednia 775)kupując poc intela właściwie zawsze byliśmy skazania na nVidia.

Edit:

chyba napisze sprostowanie .

Sasilton
Napisany 12 Luty 2013 - 20:41

użytkownicy
podstawka nie ma nic do rzeczy, jak masz wejście pci-e to możesz dać każdą kartę z takim wejsciem, nawet takiego GTX690 gdy masz odpowiedni zasilacz, a co czasu tej promocji to będzie ona trwać do wyczerpania zapasów

@
widzę strasznie sporo fanbojów amd...

Maxim26
Napisany 12 Luty 2013 - 21:11

użytkownicy
Sasilton skończ.. Widać gów.o wiesz o specyfikacjach. Stare grafiki miały PCI-E w wersji 1.0 i 2.0 na te już nie mogłeś zamontować. Karty GTX 650 mają PCI-E 3.0 więc możesz je podłączyć do płyty głównej z PCI-E 16x (bo tak się to gniazdo nazywa, karta graficzna ma adekwatną złączkę, ale w różnych wersjach są obie wartości od 1.0 do 3.0 i z nowymi generacjami grafik i płyt głównych wzrasta ;]) obsługującej 3.0, 2.1, i tylko częśc 2.0, na wersji 1.0 oraz 1.1 nie będzie takiej opcji, pod warunkiem, że jakimś cudem podłączysz dodatkowe zasilanie portu z zewnątrz, co jest bardzo złożonym procesem, to już bardziej opłaca się kupić nową płytę główną, a socket o którym tak mówicie 775 i 1366 decydują o typie procesora i nie decyduje W ŻADNYM WYPADKU o karcie graficznej. Nie mydlcie oczu czytelnikom.. bo to aż przykre, ten brak wiedzy... A fakt że wszystko jesteś Sasilton w stanie zamienić na gold w WOCie pozostaw dla siebie.

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.