kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 598 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Aktualizacja 8.2

kurkusmaximus
Napisany 12 Gru. 2012 - 16:59

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-858--aktualizacja-82/

GOŹDZIKOWA
Napisany 12 Gru. 2012 - 18:57

administracja
mnie te zmiany za bardzo nie obchodzą. Te nowe amerykan sa słabe z wyjatkiem ostatniego HT ON jest fajny ! ale do niego długa droga :(

Ja tylko czekam na 8.3 - chińskie HT !!

PancerLake
Napisany 12 Gru. 2012 - 19:12

użytkownicy
Co ciekawe ,aktualizacja ta przekonała mnie do podąrzania w strone M18 Hellcata :p

col_Kurtz
Napisany 12 Gru. 2012 - 19:30

użytkownicy
Hellcat jest świetny. Szybki i ma pierd... walnięcie ;) Celne działo, polecam zabawę tym małym skubańcem - potrafi być bardzo uciążliwy ;)

PancerLake
Napisany 12 Gru. 2012 - 19:35

użytkownicy
A którą drogą szedłeś do niego?

Tauchpanzer
Napisany 12 Gru. 2012 - 19:39

użytkownicy
No cóż, szału z tą aktualizacją nie ma.

matejj
Napisany 12 Gru. 2012 - 19:43

użytkownicy
ja trafilem grajac t29 na VII tier t71 chyba sie on zwie. Myslalem ze gowno mi zrobi, niestety jak sie okazalo po opadnieciu dymu walki, swoja seryjka prawie calego mnie zjechal w doslownie 10 sekund od fronta. Skur... . Teraz to LT sa potezniejsze niz ht czy medy ^^. Ta gra coraz smieszniejsza sie staje.

MIchal_PL96
Edytowany 12 Gru. 2012 - 19:56

użytkownicy
jak poprzednik napisał, żadnego szału, tylko tyle, że straciłem eksperta USA
@matejj
sry, ale mnie ostatnio na T29 mało nie rozwalił churchill I <.< to bez problemu przebija każdy VII tier, ale jak pz IV przebijała VII to już było źle i musieli ją znerfić na takie gówno, tak gówno bo to z tego czołgu teraz zostało, pancerza to nie miało (chyba, że na schmaltrumie) a jedyną i największą zaletą był zajefajne działo, a teraz? pz III/IV jest lepszy bo o ile szybszy, a jakoś to, że KV-1 przebija VII z szybkostrzelnością strzał/5sek i dmg >150dmg i najlepszym pancerzem na V tierze to nie przeszkadza, bo ruskich sie nie nerfi...

Phobya
Napisany 12 Gru. 2012 - 20:41

użytkownicy
odnowione mapy sa 4 a nie trzy jak stoi jak byk, jeszcze wytluszczone, w newsie, no jak tak mozna, rozumiem literowki w zdaniu, ale tak kolosalne bledy ? panie "redaktorze", no to nie przystoi ^^

col_Kurtz
Napisany 12 Gru. 2012 - 22:21

użytkownicy
@PancerLake
Wybacz, ale po zmianie w drzewku i jego wyglądzie, nie potrafię tego z pamięci odtworzyć. Tzw. najkrótszą do niego. Chciałem spróbować TD z wieżą. Aha, przez Shermana E8 -> Slugger -> Hellcat. Slugger jakoś mnie nie urzekł, słabe działo, niezbyt szybki. Ot, takie pykadełko w porównaniu z HC :)

matejj
Napisany 12 Gru. 2012 - 22:39

użytkownicy
i tak najbardziej epickie z tego newsa to "Prędkość obrotu czołgu została zmieniona z 45 na 46 stopni/s" hahaha

UciN
Napisany 12 Gru. 2012 - 22:43

użytkownicy
Czy ktoś wie czy typek będzie dostępny w grze czy tylko w sklepie z podarunkami ?

Eomi
Edytowany 12 Gru. 2012 - 22:49

użytkownicy
@UciN
O ile mi wiadomo Typ już ma nie być dostępny do kupienia.

Ja go natomiast mam i osobiście cieszę się z tych zmian. Type będzie lepiej przebijał samemu mając lepszy pancerz. Od boku nadal będzie mięciutki.

Swoją drogą zdziwiłem się wielce widząc na WIKI typa zrobionego ze złota, który jest (był) dostępny na chińskim serwerze i zarabia 2 razy tyle co zwykły type 59 :D Szczyt burżujstwa.

Ciekaw jestem jak wypadają te nowe czołgi premium. Informujcie na bieżąco :)

cptobi
Napisany 13 Gru. 2012 - 00:10

użytkownicy
@MIchal_PL96

IS:
Grubość pancerza boków i tyłu wieży czołgów IS-122 i IS-85 zmieniono ze 100 mm na 90 mm.
Grubość pancerza płyty osłaniającej działo czołgów IS-122 i IS-85 zmieniono ze 100 mm na 60 mm.
KV-1S
Grubość pancerza boków i tyłu wieży czołgu KW-85 zmieniono ze 100 mm na 90 mm.
Grubość pancerza płyty osłaniającej działo czołgu KW-85 zmieniono ze 100 mm na 60 mm.
Grubość pancerza włazu dla dowódcy zmieniono ze 100 mm na 90 mm.
Т-34:
Grubość pancerza przodu wieży i płyty osłaniającej działo czołgu T34 mod. 1942 zmieniono z 60 mm na 52 mm.
Grubość pancerza boków wieży czołgu T34 mod. 1942 zmieniono z 45 mm na 52 mm.

,,ruskich sie nie nerfi"?

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Gru. 2012 - 10:08

użytkownicy
@ col_Kurtz

Slugger (Jackson) ma to samo działo co Hellcat :)

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.