kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 454 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Testy wersji 8.2

kurkusmaximus
Napisany 23 List. 2012 - 23:36

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-838--testy-wersji-82/

suval83
Napisany 24 List. 2012 - 08:37

użytkownicy
chinole sa szybkie ale brak im siły rażenia w porównaniu do innych nacji, przynajmniej do IV tieru bo na razie do tego grałem

Faren
Napisany 24 List. 2012 - 08:42

użytkownicy
Mnie zaskoczyło, że u chińskich czołgów dostępne są malowania z lat 1940-2000 (!). Szczególnie dziwnie wygląda NC-31 pomalowany w futurystyczny cyfrowy wzorek.

Mały Różowy Maus
Napisany 24 List. 2012 - 10:16

użytkownicy
@ Suval

No to do IV tieru nie masz żadnego Chinola tak naprawdę :)

hobbest_
Napisany 24 List. 2012 - 10:32

użytkownicy
ostatni med ma niezłe walnięcie. Działo bodajże z IS4

mickey93
Edytowany 24 List. 2012 - 11:59

użytkownicy
ale i tak ma najmniejszą penetracje. poza tym jest mułowaty
fajny jest 59-16 który ma magazynek! mały zwrotny szybki i z niezłym działem.

nowi amerykanie hmm T71 jest chyba najbrzydszym czołgiem w całej grze poza tym jest szybki bez pancerza z dobrym działem

T69 trudno go ocenić bo przeważnie lądowałem nim w śród 14 X/IX tierowców ale i tak dawał radę

T54 hmm na razie jest lekko OP odbija pociski szybko przeładowuje magazynek(szybciej niż france)

T57 to samo co poprzednik tylko z jeszcze lepszym działem

oczywiście standardem jest nie możnośc dostania się na testy w miarę realnych porach

PancerLake
Napisany 24 List. 2012 - 14:22

użytkownicy
Chinole są spoko :P

zulko
Napisany 24 List. 2012 - 14:37

użytkownicy
Powinni wprowadzić stary sytem logowania na serwer testowy, gdzie masz swój numer w kolejce i cię z niej nie wywala i w miarę z dołączaniem kolejnych graczy przesuwasz się wyżej aż nadejdzie twoja pora, bo co z tego że jesteś w kolejce jak po 10 sekundach cię z niej wywali i nie masz szans na wejście bo wybiera losowe osoby, albo te które mają najmniejsze opóźnienie sygnału -.-

yamateur
Napisany 24 List. 2012 - 15:46

użytkownicy
Bardzo się cieszę na chinoli, bo drzewko angoli to totalna porażka. 10 tiery chińskie będą rądzić;)

mickey93
Napisany 24 List. 2012 - 16:42

użytkownicy
nie cieszcie sie bo znerfią ich

szymon362
Napisany 24 List. 2012 - 19:04

użytkownicy
UWAGA BARDZO SZYBKI SPOSÓB NA DOSTANIE SIĘ NA TEST SERWER:
kiedy wpiszesz login i hasło to cały czas wciskasz enter i za jakieś 10 sekund jesteś.

Scytian
Napisany 24 List. 2012 - 19:05

użytkownicy
@up Ten sposób jest już znany od co najmniej 2 ostatnich testów, niestety mi nie chce działać ;/

jkop
Napisany 25 List. 2012 - 01:11

użytkownicy
nie znerfia ich az do nastepnego updatu, na tym to polega: wprowadzaja nowy super sprzet i zeby go dostac przed znerfieniem trzeba wydac pieniadze - a ci co graja normalnie i normalnie odkrywaja nowe czolgi jak juz dojda do tych OP nowych czolgow to one juz nie sa OP tylko UP ... ja sie wciaz dziwie ze sa jeszcze ludzie ktorzy placa za takie praktyki, ale najwyrazniej niektorym to odpowiada wiec tak juz zostanie:(

Scytian
Edytowany 25 List. 2012 - 12:13

użytkownicy
@up
Taaa... jasne WG jest złe. Francuzów znerfili??? Jakoś mi się nie wydaje. Brytoli nie ma z czego nerfić. Według mnie ten brak balansu wynika po prostu z tego że oni balansują z testów, a chyba wszyscy grający na teście wiedzą jaki tam jest poziom gry. Grałem wszystkimi państwami w Wocie i jakoś nie widzę dowodów na to że nie ma balansu, po prostu są czołgi które dominują na swoich tierach.
I jeszcze jedno. Wolałbyś żeby jakieś czołgi były OP? Czy może lepiej żeby był jako taki balans? Nie da się do końca zbalansować czołgów po teście, dlatego te nerfy, a nieraz nawet buffy.

Walter_NovotnyPL
Napisany 25 List. 2012 - 13:42

użytkownicy
Dlatego nie należy się rzucać na jakiś czołg po wejściu nowszej wersji WoTa z zamiarem posiadania czołgu, który jest zbyt mocny. Jest kwestią czasu kiedy mu coś osłabią. Lepiej pójść w taki który jest rzekomo słaby. Możliwe jest wtedy, że go wzmocnią.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.