kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 372 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1234następna
Pełna lista zmian w patchu 0.8.1

kurkusmaximus
Napisany 12 Paź. 2012 - 11:03

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...elna-lista-zmian-w-patchu-081/

Czarnowidz
Napisany 12 Paź. 2012 - 11:25

użytkownicy
wszystkie premum tanki z dużym ROF i mała peną podskakują z radości, teraz same zarobią na kilka zlotych pociskow, np kv-5 , b2 740

s0ze
Napisany 12 Paź. 2012 - 11:44

użytkownicy
dodano możliwość zakupienia gold ammo za kredyty przy przeliczniku 1 gold = 400 kredytów, czyli jeśli pocisk kosztował 4 golda kosztuje 1600 kredytów.

Bardzo fajnie ale teraz trzepanie goldem w randomach bedzie na porządku dziennym. Wydaje milion na pociski i tylko to mam na pokładzie.

Block3r
Napisany 12 Paź. 2012 - 11:58

użytkownicy
Moje tłumaczenie ;D

cdrw
Napisany 12 Paź. 2012 - 12:02

użytkownicy
no to teraz będzie masakra z gold ammo. jak nie masz premium jesteś w drugiej lidze

Kenpachi
Napisany 12 Paź. 2012 - 12:05

użytkownicy
Czyli ludzie narzekający, że WG wyciąga od nich kasę stracą kolejny argument :p
Może w końcu sprawdzę czy te złotka faktycznie są dużo lepsze.
Kiedyś kupiłem złotą amunicję do KW z 152 ale jakoś nigdy nie miałem okazji jej wypróbować. Wystrzeliłem raz i chybiłem po czym nie używałem jej więcej :p a potem rozdzielili mi KW i sprzedałem dwójkę :p Co za marnotrawienie złota i pocisków z mojej strony :]

kryns
Napisany 12 Paź. 2012 - 12:14

użytkownicy
Ciekawie, faktycznie nie będzie można teraz płakać, że Ci z goldem mają lepiej (P2W), bo teraz gold ammo jest dla każdego.
Zmiana na plus.

priff
Napisany 12 Paź. 2012 - 13:19

użytkownicy
Ciekawy ruch ze strony wargaming. Z jednej strony osoby krzyczące "pay2win" stracą argument. Z drugiej znaczna część użytkowników premium tanków przerzuci się całkowicie na gold ammo, co może paradoksalnie powiększych przepaść między posiadaczami premium contentu, a resztą. Parcie na używanie złotych pestek w randomach może przekonać sporo czołgistów do zakupienia jakiegoś wspomagacza. Profit.

ktosiek
Edytowany 12 Paź. 2012 - 13:39

użytkownicy
no to moje E-100 się ucieszy, inni mniej :D

Darek94PL
Edytowany 12 Paź. 2012 - 13:45

użytkownicy
No teraz będzie jeszcze większe Pay2Win. Gracze którzy maja konto premium i premium tanka będą non stop grać na gold ammo, a ci co nie maja premium no cóż kilka pocisków sobie może kupią ale to na pewno bardzo obciąży ich budżet. Ci z premium będą mieli dużo łatwiej.

Thompson04
Napisany 12 Paź. 2012 - 15:30

użytkownicy
Niewiele lepsze od tłumacza google jeśli już :P

Pioyer
Napisany 12 Paź. 2012 - 16:03

użytkownicy
no to teraz pancerz nie bedzie mial wiekszego znaczenia :D

Mały Różowy Maus
Edytowany 12 Paź. 2012 - 17:27

użytkownicy
Aż tak wielkich ilości złotej amunicji bym się nie spodziewał. To naprawdę będzie droga zabawa. 10 strzałów z Type to będzie mniej więcej 40 tys. kredytów. To ogromna cena za pociski o penetracji 235 mm, którymi można zniszczyć około 2300 HP, jeśli wszystkie wejdą, a to nie takie łatwe nawet z taką amunicją. Na głupim T49 złota pestka to będzie około 2800 kredytów. 4-5 strzałów i już możesz w zasadzie zapomnieć o zysku z bitwy

WiewiorNH
Napisany 12 Paź. 2012 - 16:35

użytkownicy
Zgadzam się z Małym Różowym Mausem. Niektórzy myślą, że niektórzy mają tyle kasy, ze będą tylko nawalać ze złota. Jeśli taka sytuacja ma wystąpić to tylko na CW.

HatefulEvil
Napisany 12 Paź. 2012 - 16:55

użytkownicy
Czy to jest potwqierdzone ze dodajecie taki temat?

1234następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.