kliknij aby powiększyć
1280x800 : 189 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Kamuflaże 2.0

kurkusmaximus
Napisany 10 Sie. 2012 - 18:03

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-705--kamuflaze-20/

Exedy
Napisany 10 Sie. 2012 - 18:19

użytkownicy
Najwyższy czas...

mega
Napisany 10 Sie. 2012 - 18:22

użytkownicy
czyli znowu mam płacic za 5% bonus??

SerpentSierp
Edytowany 10 Sie. 2012 - 20:00

użytkownicy
Hehe widocznie w wargaming już dawno temu mieli to wprowadzić lecz im coś nie wyszło (zwróćcie uwagę na T30 X tier).

Krendzel
Edytowany 10 Sie. 2012 - 19:33

użytkownicy
Hehe widocznie wargaming już dawno temu mieli to wprowadzić lecz im coś nie wyszło (zwróćcie uwagę na T30 X tier)

Dość dziwna sprawa bo jest interfejs z z patcha 0.8 ...

Nisu - Widzę że i ty zaczynasz mylić numeracje patchy :)

Kurkus - ta kursywa w komentarzach to nie za bardzo.

HakkerLP
Edytowany 10 Sie. 2012 - 19:42

użytkownicy
To od dawna zapowiadali. Po release już słyszałem, ze chcą to zrobić. Ale ogólnie jeśli pomysł zostanie w tej formie to tak trochę beznadzieja, bo kupisz sobie pustynne kamo, a jak wrzuci cię na zimową mapę to nie ma tych 5%.

@Krendzel
Przecież T30 do 7.4 była X tierem, więc po tym nie można za wiele wywnioskować....

Aragroth
Edytowany 10 Sie. 2012 - 20:09

użytkownicy
@HakkerLP
Raczej do 7.2.

Przyłączam się również do stwierdzenia @Krendzel - ta kursywa jest kijowa.

Camo fajne, tylko drogie cały czas.

Walter_NovotnyPL
Napisany 10 Sie. 2012 - 20:06

użytkownicy
@HakkerLP "Jeżeli wykupimy wszystkie rodzaje kamuflażu, to skrypt będzie automatycznie wybierać odpowiedni kamuflaż pasujący do danej mapy." czyli jak masz wszystkie to sam będzie się zmieniał.

Czcionka fatalna. Ciężko się czyta.

Faren
Napisany 10 Sie. 2012 - 20:18

użytkownicy
Chwilka, to jak to jest? Myślałem, że adaptacyjny to będzie 1, ale zmienia ogólnie kolor czołgu na biały (mapy zimowe) zwykły (lesiste/miejskie) i żółty (pustynne). Mam rozumieć, że jednak zmienili koncept i za radą graczy - sam mam sobie wybrać jaki będę miał kamuflaż zimowy/leśny/pustynny?

Od siebie jeszcze dodam, że interesują mnie kamuflaże z okresu Zimnej Wojny. Trochę dziwnie by to wyglądało, taki M48A1 z malowaniem z okresu IIwś.

PS: litery pisane pochyłą czcionką czyta się z trudnościami

jankier
Napisany 10 Sie. 2012 - 21:41

użytkownicy
ciekawe tylko czy kamuflaże będzie można przerzucać z czołgu na czołg jak dodatkowe wyposażenie

kooalla_1
Napisany 10 Sie. 2012 - 21:54

użytkownicy
@jankier na pewno nie będzie takiej możliwości..

Thompson04
Edytowany 11 Sie. 2012 - 13:40

użytkownicy
Oj chyba Nisu zapomniałeś o </i> na końcu :P

Hlodny
Edytowany 12 Sie. 2012 - 09:52

użytkownicy
Mowa trawa bla bla bla i tak na końcu okaże się że to tylko szminka na usta i że nie ma bonusa.Jak narazie to fajniejsze są skiny które bardziej są realistyczne(szczególnie niemieckie).Chociaż kto wie WG żeby kase wyciągnąc może i zrobi kamuflaże które jednak będą maskować.Z drugiej zaś strony kamuflaże w tej grze nie mają żadnego sensu bo jak Cię wyspotują a potem najedzie się celownikiem na takiego delikwenta to się świecisz jak choinka,ramka wokół pojazdu pokazuje jak stoisz i ile ciebie wystaje zza przeszkody,kamo nie będzie miało sensu chyba,że zlikwidują ramkę i znikające czołgi strzelające z nikąd,a w tedy banda dzieci oraz noob-ów grających za kase nie będzie wiedziała w co strzelać bo nie będzie zarysu pojazdu.Jezeli ma ten kamuflaż działać to muszą zrobić coś na wzór symulatora czyli nie znikające pojazdy cały system spotowania zbudować od nowa bo nie zamierzam kupować kamuflażu żeby jakiś frajer na T50-2 dostawała za mnie bonus za to że wyspotował pojazd z kamufalżem bo chyba ktoś zapomniał dodać w tym artykule że za wyspotowanie pojazdu z kamuflażem też będą dodatkowe punkty expa i kredytów.Zresztą po co wogóle kamuflaż jak czołg znika na otwratej przestrzeni dosłownie przed nosem lepiej zamiast kamuflażu dać czapki nie witki na czołgi to przynajmniej miało by sens.Zamiast siatki maskującej w sklepie powinna być pozycja "czapka nie witka +25% do znikania",a załoga powinna mieć umiejętność "Houdini"

matejj
Edytowany 11 Sie. 2012 - 10:38

użytkownicy
Jedyne co moge powiedziec to PORAŻKA! Zycze im jak najszybszego upadku.

kurkusmaximus
Napisany 11 Sie. 2012 - 11:31

administracja
@Thompson04, redaktorzy nie stosują bbcode tylko czysty html, dlatego brak </i> powodował kursywowanie wszystkie niżej
@Krendzel, numeracja została poprawiona, nikt nawet jeszcze nie widział patcha 1.0 ;)

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.