kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 400 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Wargaming na zakupach...

kurkusmaximus
Napisany 09 Sie. 2012 - 17:36

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-702--wargaming-na-zakupach/

Procent
Napisany 09 Sie. 2012 - 17:45

użytkownicy
Kupujcie złoto ;)

Krendzel
Napisany 09 Sie. 2012 - 19:02

użytkownicy
Ja to bardziej obstawiam że kupili ze względu na Warships bo gry jeszcze nie ma ani żadnych więc chcą już warshps'a dostosować po swojemu. W sumie nie znam się na programowaniu aplikacji etc. ale sądzę że wprowadzenie wielowątkowości w grze jest jednym z trudniejszych rzeczy, dostosowanie silnika pod procesory etc. Ale kto wie, może nad tym też tak długo pracują jak nad fizyką i niedługo się pojawi... Najlepiej zapytać w Pytaniach do devsów i może odpowiedzą.

szwed
Napisany 09 Sie. 2012 - 20:21

użytkownicy
@Krendzel

wprowadzenie do silnika obsługi wielu procesorów, to tak jak obecne wprowadzenie fizyki do gry. Każda mapa w grze musi zostać niemalże kompletnie przebudowana, podobnie jest właśnie z ulepszaniem silników. Współczuje dla osób, które będą nad tym pracowały.. sam programuje i nie jestem w stanie sobie wyobrazić przerabiać tak ogromną aplikacje.

Hlodny
Napisany 10 Sie. 2012 - 08:48

użytkownicy
Może w końcu zrobią mapy dostosowane pod TD bo moim zdaniem te mapy co są teraz to dla niszczycieli 10-tego tieru są za małe to samo tyczy sie art

Walter_NovotnyPL
Napisany 10 Sie. 2012 - 08:56

użytkownicy
Ogólnie czołgi powinny mieć zasięg widzenia ponad 2 kilometry a mapy po kilka kilometrów tak by niszczyć wroga np z kilometra.

losewos
Napisany 10 Sie. 2012 - 10:06

użytkownicy
Tylko że wtedy niemieckie snajpery stałyby się najlepszymi maszynami na odległość a np.ruskie by nic nie zdziałały.

HakkerLP
Napisany 10 Sie. 2012 - 10:29

użytkownicy
@Szwed
zawsze można przerzucić grę na Big World 2 - obsługuje wielowątkowość, ale jak i z tym jest kupa roboty

@Walter_NovotnyPL
Mogłyby być mapy an kilka km, ale silnik jest za słaby na większe mapy, tak samo jak na bitwy 30 vs 30

Scytian
Napisany 10 Sie. 2012 - 12:38

użytkownicy
Silnik nie jest za słaby na takie mapy i na 30v30, było mówione że zajmują się tym już a nazywa to się "projekt chaos".

Hlodny
Edytowany 10 Sie. 2012 - 13:41

użytkownicy
losewos bo takie naprawde były niszczyciele niemieckie i ruscy specjalnie robią takie mapy by mogły mieć na nich szanse też ruskie niszczarki bo jak by zrobili ogromne mapy to niemieckie niszczarki tłukły by wszystko i nie tylko niszczarki,ale także niemieckie ciężkie miały by gigantyczne pole manewru.Niestety tak się nie stanie bo to ruska gra i wszystko co ruskie wychodzi tu na herosów.Ostatnio obejrzałem sobie film "Biały Tygrys" i nie mogłem w to uwierzyć jaki kit wciskają swoim obywatelom.Czemu ten film nie pojawił się na zachodzie bo na zachodzie został by wyśmiany.Skoro kupili tę firme od silnika graficznego to może się i wielkość map zmieni

Scytian
Napisany 10 Sie. 2012 - 13:51

użytkownicy
Jak chcą realistyki, i tego żeby niemieckie TD mogły niszczyć na taką odległość, to powinni zrobić tak żeby czołgi mogły utknąć w błocie, wtedy taki E-100 nie mógłby się poruszać nigdzie, bo przy takiej wadze i takich wąskich gąsienicach, zapadłby się wszędzie, już to widzę, grupa E-100 stojących na respie, wkopanych 1-2m w ziemię. W tej grze nie chodzi o realizm tylko o dobrą zabawę.

losewos
Napisany 10 Sie. 2012 - 15:02

użytkownicy
Gdyby ta gra była realistyczna to Maus zamiast wspinać się pod górkę [powoli ale jednak] to zleciałby na wspinające się za nim czołgi.Słusznie gadasz @Scytian tu chodzi o zabawę.

Hlodny
Napisany 10 Sie. 2012 - 15:27

użytkownicy
No jezeli E-100 ma wąskie gąsienice to ja nie wiem jak wygladają szerokie

lego1010
Napisany 11 Sie. 2012 - 16:25

użytkownicy
Według mnie powinni zrobić bitwy historyczne, np. Bitwa pod łukiem Kurskim( zmniejszona oczywiście):30 radzieckich czołgów na dużej mapie na 20 niemieckich czołgów dokładnie odwzorowanych. Czołgi pochodziłyby tylko z tamtego okresu( Niemcy- Tygrysy, Pantery, Ferdinandy;ZSRR- T-34, SU, itp.). Przewaga liczebna Sowietów nadrabiana byłaby przewagą jakości czołgów niemieckich.

Prezes
Edytowany 11 Sie. 2012 - 23:37

użytkownicy

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.