kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 1600 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Recenzja mapy: Smocza grań

kurkusmaximus
Napisany 15 Czer. 2012 - 11:40

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-639--recenzja-mapy-smocza-gran/

Sasilton
Napisany 15 Czer. 2012 - 12:15

użytkownicy
jest to jedna z najgorszych map w całym WOT
ale jak już gram to medami wpadam od strony zachodniej a heavy przez budynki na środku

Endriu
Napisany 15 Czer. 2012 - 12:32

redaktorzy
My kompanich wysyłamy 2/3 medy +1light + 1 hvy zachodem a reszta broni bazy przy miasteczku :P

mickey93
Napisany 15 Czer. 2012 - 13:32

użytkownicy
Jak dla mnie jedna z lepszych map dlatego że na źadnej .innej mapie medy nie mają takiego znaczenia poza tym jest zielona a to kolejny plus

Dawid25
Edytowany 15 Czer. 2012 - 15:12

użytkownicy
to moja jedna z najbardziej znienawidzonych map(zaraz po malinowce).
To na niej prawie zawsze dzieje mi się czerwony ekran na trybie snajperskim

Walter_NovotnyPL
Napisany 15 Czer. 2012 - 16:35

użytkownicy
Jedna z najlepszych map. Uformowanie terenu i ta zabudowa genialnie nadają się do walki.

RENAULTMAGNUM
Napisany 15 Czer. 2012 - 17:23

użytkownicy
A ja tą mapkę lubie grając artą potrafię ustawić się tak że wioskę i najważniejsze punkty łapie ciężkimi zawsze jadę w wioskę tam jest największy młyn średnimi jeżdżę po zboczach gór i to daje dobre rezultaty strzał i chowasz sie za wzniesienie a jest ich tam dużo jedynie to nie lubie grać tam TD nie ma za dużo dobrych miejsc żeby postać.

hammer_91
Napisany 15 Czer. 2012 - 18:28

użytkownicy
Jedna z lepszych map naprawdę, wystarczy być tylko ogarniętym i można czasem wygrać samemu i z 10'cioma i więcej w miasteczku (strzelanie przez szpary w bramach, oraz czasem przez cały budynek używając okien - miodzio).

W ogóle mapy ostatnio coraz lepsze robią.

мяDarkness™
Napisany 15 Czer. 2012 - 19:51

użytkownicy
Raczej słaba jedna z słabszych, technicznie leży samo wykonanie może być.
Mapa nie prezentuje niczego ponad przeciętność pozostałych przeciętniaków, jakie ostatnio wychodzą spod pióra twórców, a wypada wręcz słabo.
Poza paroma dobrymi pomysłami, detalami plasuje się u mnie na szarym dole nie wypałów.

Panzer
Napisany 15 Czer. 2012 - 20:30

użytkownicy
Nie rozumie po co dawać recenzje już istniejącej mapy. Moim zdaniem jedna z gorszych w grze. Kraina Typa , tylko one się tam dobrze czuje xD

yaroo_p
Napisany 15 Czer. 2012 - 21:02

użytkownicy
Mapa jak mapa ani zła ani dobra.Poprostu wszystko zależy jakim typem pojazdu mnie tu wrzuci.Pewne jest jedno RED ZOOM!!!

Faje by było żeby rozwiązali problem "Red zoom".Po tej mapie standartowo zamykam grę bo wiem że czerwony zoom będzie już na kolejnych.Ciekawe że w 64 bitowej wersji systemu tego problemu nie mam.

Może macie już jakieś rozwiązanie tego problemu.

Walter_NovotnyPL
Edytowany 15 Czer. 2012 - 21:04

użytkownicy
Ja mam podmieniony celownik.
Jeśli masz czerwone mapy to podmienienie map też pomaga.

buum99
Napisany 17 Czer. 2012 - 16:20

użytkownicy
Mapa jest bardzo ciekawa, zawsze uda się coś zrobić. Co do "red screen" to poszukać na forum chyba nie jest ciężko http://forum.worldoftanks.eu/i...-zajrzyj-zanim-zalozysz-temat/

Darek94PL
Napisany 27 Czer. 2012 - 09:29

użytkownicy
Nie wiem jaki masochista lubi tą mapę. Ja nieważne jakim czołgiem po prostu jak gram na tej mapie to wychodzę z bitwy. Mapa jest tak po****na, że ja pierdziele.

Walter_NovotnyPL
Napisany 27 Czer. 2012 - 13:43

użytkownicy
Nie rozumiem co wam się w tej mapie nie podoba. Jest ciekawe ukształtowanie terenu pozwalające przemykać się obok górnej wioski. Strome wzniesienia po lewej idealne dla medów. W centrum mapy rządzą ciężkie. Dla każdego coś dobrego.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.