kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1526 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Pojazdy - USA
poprzednia12
T34 - maszynka do kredytów

Hallack
Napisany 23 Lip. 2012 - 10:02

użytkownicy
czołg ten w łacie 7.5 dostaje potężnego nerfa - pancerz przedni wieży będzie miał teraz wartość 178..

pozostałe z rodziny - czyli t29 i t30 mają bez zmian.

Berni90PL
Napisany 23 Lip. 2012 - 11:59

użytkownicy
Nie denerwuj mnie nawet. Jeżeli dostaje nerfa na pancerz to niech mu przeładowanie poprawią.

vaker94
Edytowany 23 Lip. 2012 - 12:49

użytkownicy
Tylko że WZ111 jest to chiński czołg który to istnieje TYLKO na Chińskim serwerze, tak samo jak Type59 G, czy Type62

nudnygosc
Edytowany 04 Sie. 2012 - 11:21

użytkownicy
Witam i pozdrawiam :-)
Od wczoraj jestem posiadaczem tego czołgu.fajny filmik kolego.co mi się rzuciło w oczy to że strasznie celnie strzelasz.ja go kupiłem,załoga wyszkolona na 100 %, założone: dosyłacz,szybsze skupianie,wentylacja ale czołg ma duże problemy z celnością :-/ często nawet z bliskich odległości chybia.o strzałach jak z JT czy Focha (mam tylko TDeki w garażu) mogę tylko co pomarzyć.rozumiem,że to nie snajper ale aż tak chybiać?kredyty lecą pięknie i tu super zadowolenie ale ta celność... Może coś doradzisz ;-)
BTW.juz nieaktualne.daje rade ;) zmiana taktyki grania duzo pomogla

TsunamiFM
Napisany 09 Paź. 2012 - 07:34

użytkownicy
Z celnością to cóż - gwarancji żadnej że poleci środkiem nigdy nie ma, ale czekanie na pełne skupienie zazwyczaj pomaga :).

W 8.0 maszynka nadal się świetnie sprawuje - podrzucam replay i filmik z poprawki rekordu - tym razem wykręcone 168k kredytów :).

wotreplay (8.0): http://dl.dropbox.com/u/587345...y_05_prohorovka.wotreplay?dl=1

YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=uu0-fEHrYSU&feature=plcp

Statystyki z bitwy: http://mwreplays.com/replay/9PTKXNYJKUUD/

A celownik po staremu J1mB0's - aktualna wersja do wzięcia tu: http://forum.worldoftanks.eu/i...6831-080-j1mb0s-crosshair-mod/

Dziurawbucie
Napisany 09 Paź. 2012 - 22:51

użytkownicy
@up

T34 ma zaj... celność działa.Wystarczy tylko załoga 100%,optyka(bo ślepy jest) + Towarzysze broni.To taki TD > T30 .Lecz bardziej mobilny mimo wszystko.Ok,reload 10s lecz,przebijasz wszystko oprócz HT 9-10 tier od frontu.Nawet potrafi przebić "niezniszczalnego" T95 od przodu w pewno jego miejsce(E-75 próbowałem kilka razy trafić w to miejsce T95 to dinguje).Obecnie T34 najlepszy czołg premium VIII tieru.

marko
Napisany 12 Gru. 2012 - 19:16

użytkownicy
Jakie dodatkowe wyposażenie zamontować ?.Sporo tego na chomiku co dokładnie mam ściągnąć żeby mieć taki celownik jak z filmu YouTube.

Berni90PL
Napisany 13 Gru. 2012 - 16:09

użytkownicy
Wyposażenie ja np polecam Wentylacje Dosyłacz i stabilizator.

A co do celownika wystarczy ściągnąć tylko paczkę z celownikiem i przekopiować folder gui z jego zawartością.

kleofas007
Napisany 13 Gru. 2012 - 19:05

użytkownicy
Pobrałem pliki 6 zmysł lampki.Jak to poprawnie zainstalować, robię wedle opisu ale coś nie tak.

Berni90PL
Edytowany 13 Gru. 2012 - 21:17

użytkownicy
masz tam foldery o numerach. Każdy folder ma przypisany obrazek który go opisuje. Po wybraniu interesującego Cię motywu otwierasz folder o tej samej nazwie i kopiujesz z tego folderu plik "battle" do [..]\World of Tanks\res_mods\[wersja klienta gry]\gui\flash\

Jeżeli nie masz takich folderów tworzysz je.

A po wprowadzeniu pacza 8,2 starsze wersje nie działają. Więc jeżeli pobrałeś te lampki wczoraj czy przed wczoraj to jeszcze nie były dostosowane do pacza 8.2

marko
Napisany 23 Luty 2013 - 18:41

użytkownicy
Nie tylko działo,Pancerz jest mocny jak umie się go wykorzystać, na tym tanku dostałem 7 odznaczeń stalowa ściana. Stoczyłem do dzisiaj 788 bitew. Każdemu polecam bo to super maszyna i chciał bym żeby Löwe poruszał się z taką prędkością jak T34 bo to kolejny świetny med.

wieslaw_
Napisany 14 Ma. 2013 - 23:03

użytkownicy
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tego czołgu. Jak się ogarnie grę na nim to jest fenomenalny. Nawet przegrana daje masę satysfakcji. Nie wiem dlaczego tak długo męczyłem się Lwem.

yaroo_p
Napisany 24 Ma. 2013 - 08:31

użytkownicy
T34 to naprawde nizły killer mam na nim ponad 1500 bitew i to on napędza mi budżet.p11k@ WZ111 no może pojawi się coś godnego uwagi bo z is-6 to im nie poszło.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.