kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 884 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
1
Strzelec pancerny,strzelec wyborowy itp.
Bark naliczania.

yaroo_p
Edytowany 19 Maj 2012 - 13:44

użytkownicy
Jak w temacie czyli brak naliczania tych osiągnięć w przebiegu służby.W ostatnich dniach miałem ich kilkanaście było też"kamikaze" ale niestety wyniki w statystyce od kilkunastu dni są takie same.Czy wy też tak macie?Hmm...poprzednio problem dotyczył medalali.

Edit:

Właśnie choćby teraz zdobyłem 2xStrzelec pancerny 1xStrzelec wyborowy a nadal w ogólnym rankingu mam 20 i 31 już od kilkunastu dni :(

p11k
Napisany 19 Maj 2012 - 14:47

użytkownicy
Bo zdobywasz to na konkretnym czołgu, a w profilu masz po prostu najwyższy wynik. Przykład: Kupujesz czołg i w 1 bitwie penetrujesz np. 7 razy pod rząd, a Twój rekord wynosi 20 to i tak dostajesz ten medal, ponieważ nie masz wyższego wyniku na tym czołgu.

Berni90PL
Edytowany 19 Maj 2012 - 16:31

użytkownicy
Te odznaczenia są rozpatrywane indywidualnie przez każdy czołg. Jedno nalicza ile razy z rządu trafiłeś a drugie ile razy z rzędu trafiłeś i przebiłeś pancerz. Jednak w wyniku ogólnym pokazywana jest tylko najlepsza seria a nie łączna ich ilość.

W ogóle ta cyferka to nie ilość tych odznaczeń tylko długość serii.

yaroo_p
Napisany 19 Maj 2012 - 20:00

użytkownicy
Berni90PL i p11k dziękuje wam bardzo za wyczerpującą odpowiedz.Nurtowało mnie to tak że musiałem zapytać.Na stronie WOT nie zawsze dogłębnie opisują niektóre aspekty tej gry.Jeszcze raz dzięki :).Pozdrawiam i uważam temat za zamknięty.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.