kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 545 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowe 350 złota i trzy dni Premium!

bartek09733
Napisany 30 List. 2011 - 20:39

użytkownicy
Jak ma ktoś zbędny kod niech wyśle mi na e-maila bartek09733@wp.pl

N0RS0N
Napisany 30 List. 2011 - 20:44

użytkownicy
a takiego golda miedzy graczami można przesyłać ? wiem że z skarbca klanowego można ale jak i tak też to można by się niezłych sumek dorobić.

Rzulf
Napisany 30 List. 2011 - 20:48

użytkownicy
Dobra robota towarzyszu kurkusmaximus! Zasłużyłeś na dobre piwko od każdego kto dzięki Tobie skorzystał z tej promocji ;)

Piękne dzięki.

A do ofiar losu - jak wejdziesz na główną stronę AlienWare (po zalogowaniu) jest link Giveaways, i tam jest "WoT bonus pack giveaway" czy jakoś takoś - klikacie, potem "get key" i już. Wystarczy trochę poszukać, wysilić kilka szarych komórek, a nie tylko czekać aż wszystko podadzą na tacy.

Z tego co tam wysmarowali, zostało jeszcze około 7200 kluczy.

Aha... Klucz będzie widoczny na stronce, nie przyjdzie na maila, więc jak go nie skopiujecie, to możecie się pożegnać z darmowym złotem.

Vertius
Napisany 30 List. 2011 - 20:48

użytkownicy
@MrFak
Nie można.

P.S Informacja o darmowym złocie i nagle społeczność wortalu się obudziła :)

kurkusmaximus
Napisany 30 List. 2011 - 21:00

administracja
@Vertius, nom, aż boję się jutro sprawdzić jaki rekord odsłon/odwiedzin wykręciliśmy

Markon81
Napisany 30 List. 2011 - 21:02

użytkownicy
Panowie proszę o pomoc, nie umiem się nawet zalogować na ich stronce gdyz nie przychodzi mi na emiala hasło, próbowałem z kilokoma mailami przez różne przegladarki i nic. Już przy poprzedniej promocji też się mi nie udało załapać. Jakby ktos miał zbędny kod to proszę na maila 24mariusz@buziaczek.pl.

Kamilloo98
Napisany 30 List. 2011 - 21:07

użytkownicy
siemka moze mi ktos powiedziec dlaczego jak sie zarejestruje i chce sie potem logowac to pisze login i jakies haslo i psize ze albo logn albo haslo nieprawidlowe a w rejestracji nawet nie pytaja chyba o haslo ! moze mi ktos pomoc ?

hackenbusch
Napisany 30 List. 2011 - 21:07

użytkownicy
Oj kurkus... Od cholery pewnie:)

Kamilloo98
Napisany 30 List. 2011 - 21:19

użytkownicy
Hmmm musze wam panowie powiedziec ze troche nerwow na tym poslzo moich poniewaz zeby znac haslo trzeba dac zapomnialem hasla i tam wszyskto wypelnic i zresetowac haslo i oni nam przysla na e-maila nowe haslo tak trzeba zrobic ;]

adamczik
Napisany 30 List. 2011 - 21:21

użytkownicy
Szkoda, że za pierwszym razem przegapiłem promocję. A byłem tego dnia na portalu, nie wiem jak patrzyłem, że nie widziałem "takiego" newsa. Całe szczęście teraz już się udało. No, to cóż. Miłego konwerterowania wolnego doświadczenia i nabijania expa przez trzy dni mości panowie ;)

wojna
Napisany 30 List. 2011 - 21:39

użytkownicy
Mógłby ktoś podesłać mi klucz??Jeśli to jeszcze możliwe, mój e-mail mdp123@o2.pl z góry dziekuje.

maxikap
Napisany 30 List. 2011 - 22:10

użytkownicy
Jak można to mi też podeślijcie, cały czas "We tried to assign a key, but the pool was not found. Please report this to an admin"
maxikap@wp.pl

Egzekutor
Napisany 30 List. 2011 - 23:18

użytkownicy
linki dzialaja tylko na EU??????????

janos07
Napisany 30 List. 2011 - 23:33

użytkownicy
Prośba o podesłanie klucza, cały czas problem "Please report this to an admin", z góry serdecznie dziękuję.

rafus07@tlen.pl

maxikap
Napisany 30 List. 2011 - 23:36

użytkownicy
Egzekutor: *Keys only valid for the EU server.
Tak, tylko na EU
A mi ciągle "We tried to assign a key, but the pool was not found. Please report this to an admin"

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.