kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1353 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Kod promocyjny na Mk VII Tetrarch

De3Mon
Napisany 03 Sty. 2012 - 12:09

użytkownicy
Ja mam dokładnie to samo, podany kod jest nieprawidłowy i nic...

burza1410
Napisany 03 Sty. 2012 - 12:11

użytkownicy
P.S.-chodzi mi oczywiscie o nowy kod podany przez WOT: NEWYEAR...-kod jakos mi sie nie chce aktywowac,nie wiem czemu...:(

Sake
Napisany 03 Sty. 2012 - 12:15

użytkownicy
"aktywacja kodu będzie możliwa jeszcze przez 30 dni"
już nie działa...

p11k
Napisany 03 Sty. 2012 - 13:40

użytkownicy
Bo będzie mozna go aktywować dopiero jak wyjdzie patch 0.7.1

Vooyseeck
Napisany 03 Sty. 2012 - 14:09

użytkownicy
Kurkusmaximus, jakbyś miał jakieś informacje kto to zrobił, proszę o informację. Wczoraj dostałem bana, ale mi odblokowali konto, bo wytłumaczyłem jak i co.

woodoo40
Napisany 03 Sty. 2012 - 16:23

użytkownicy
wczoraj mi dzialal a dzis jak chcialem na kompie brata wpisac bratu nie dziala ;)

antiochixv
Edytowany 03 Sty. 2012 - 16:48

użytkownicy
Uspokoję wszystkich. MK VII Tetrarch dostaniecie nawet po wyjściu Patcha 7.1 jeśli od razu wpiszecie kod 'NEWYEAR'. wrzuca go wam do garażu z dodatkowym slotem, jeśli macie wszystkie zajęte. Co najważniejsze slota nie tracimy jeśli np. sprzedamy nagle inny pojazd. Jak mi się uda to wstawię screena z Tetrarchą w garażu.

P.S. Założyłem oczywiście konto na Rosyjskim serwerze. Niestety trza od nowa wszystko budować, ale warto dla MK VII i Francuzów. Na razie dostępne są dwa drzewka czołgów - brak arty i niszczycieli

RobZombie99
Napisany 03 Sty. 2012 - 18:25

użytkownicy
on dali Tetracha jako rosysjski czołg?! bo jak tak to są idiotami tak samo jak z matildą rosyjska..... -_-

burza1410
Napisany 03 Sty. 2012 - 19:52

użytkownicy
to wkoncu jak jest z tym kodem bonusowym NEWYEAR...?? bo na stronie WOTu jest wyraznie napisane ze BEDZIE WAZNY PRZEZ 30 DNI...-ale nie pisza ze od momentu wejscia w zycie PATCHA 0.7.1 .... poza tym,z tego co napisalo kilku na poczatku-im kod wszedl.. mi i zapewne niektorym nie wchodzi i wyskakuje blad ze nieprawidlowy..

p11k
Napisany 03 Sty. 2012 - 20:24

użytkownicy
Poczekaj na patcha, wtedy wpisz.

antiochixv
Edytowany 03 Sty. 2012 - 20:30

użytkownicy
1. Tak jako premium rosyjski

http://imageshack.us/photo/my-images/703/shot002dj.jpg/

2. Założyłem konto na rosyjskim serwerze. Tam wersja gry to już 7.1!
pograłem chwilę francuskimi, żeby zapełnić wolny slot. Wpisałem kod i bez przelogowywania wskoczył mi dodatkowy slot razem z czołgiem. Mniemam, że zatem zaraz po wypuszczeniu patcha (co podejrzewam nastąpi do tygodnia) powinien być nadal aktualny.

3. Pytanie: Czy nie wpisywaliście już go kilka razy. Mogło coś zmulić serwer i teraz po którejś próbie będzie pokazywał błąd, ponieważ już został raz wklepany.

4.Nie jestem wielkim ekspertem, więc proszę o wyrozumiałość. Postaram się ciągnąć ten temat z konkretnymi rozwiązaniami.

Jak pisał p11k też bym poczekał. Musi zadziałać po załadowaniu patcha.

burza1410
Edytowany 04 Sty. 2012 - 01:05

użytkownicy
ok,wierze na słowo ;) zobaczymy,jak wyjdzie patch:P

własnie....a tak apropos-czemu w wersji testowej 0.7.1 grajac francuskimi tankami,zostaja zapchane sloty,i nie mozna tych czołów sprzedac?? zagralem sobie pare dni w ta wersje testowa,ale te francuskie to jakas lipa...strzelalem do francuza tanka,i nic mu nie robilo... o co w tym chodzilo to nie wiem.. ale dobre bylo to,ze kupe kredytow i exp dawali:) nawet po 4-9tys exp :) w szoku bylem jak to zobaczylem..:) fajnie by bylo gdyby na naszym europejskim-polskiej wersji dali tak..
pzdr

Faren
Napisany 04 Sty. 2012 - 09:19

użytkownicy
@burza1410 a co się dziwić, jak w testach jest x10 expa i kredytów?

Naciopolo
Napisany 04 Sty. 2012 - 13:47

użytkownicy
witam mam pytanie czemu jak wpisuje ten kod NEWYEAR wyskakuje ze zly kod czy jakos tak chociz wczesniej go nie wpisywalem

Scytian
Napisany 04 Sty. 2012 - 15:28

użytkownicy
Po co wy zapełniacie sloty w garażu przed wpisaniem kodu? Przecież pisze że dostaje się czołg + miejsce w garażu i przy każdym kodzie na czołg tak jest!

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.