kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 777 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia1234
Wiemy co będzie w patchu 7.4!

Mały Różowy Maus
Napisany 17 Maj 2012 - 20:19

Gnejusz, a moim zdaniem jest wystarczająco dopracowana i stabilna. Nie mam w zasadzie żadnych zarzutów. Są co prawda rzeczy, które bym pozmieniał, ale w odróżnieniu od ciebie, wiem, że nie można mieć wszystkiego, co się chce.

Poza tym jak doskonale wiadomo internauci na wszystkim znają się najlepiej. Ty jesteś jednym z takich ekspertów od wszystkiego, co to wszystko zrobili by lepiej. Jestem święcie przekonany, że niezależnie od tego co zrobi WG, to i tak ty i wielu innych ciągle będzie narzekać. Taka wasza natura, internetowe krynice mądrości.

A moje uwagi co do Twojego kompa weź sobie do serca i zrób coś z nim. Bo u mnie bitwy ładują się bardzo szybko, a wydałem na kompa jedną trzecią tego co ty i to parę lat wcześniej. Więc naprawdę wywaliłeś kasę w błoto, skoro twój komp działa gorzej niż mój..

W ramach zgody, ja jestem małym internetowym złośnikiem, a ty wielkim internetowym malkontentem.

Gnejusz
Edytowany 17 Maj 2012 - 22:09

użytkownicy
Mały Różowy Maus, czy wiesz ile ciepłych słów napisałem o grze na w sumie trzech forach? Nie zgadniesz ile razy ukazywałem zalety gry lub tłumaczyłem pozytywnie jej niedoróbki ludziom którzy byli nią wyraźnie sfrustrowani?
Piszesz, że nie można mieć wszystkiego co się chce - tutaj zgoda, Szkoda tylko, że robisz ze mnie "internetowego eksperta" i malkontenta, nie znasz mnie Mały Różowy Maus, nawet nie przypuszczasz że mam już trochę ponad czterdziestkę - znaczną trochę. Co do mojego komputera, to też niepotrzebnie tak się troszczysz - to moje oczko w głowie, uwierz, że jest solidną i zadbaną maszyną.
Piszesz o zgodzie - niech będzie, szkoda jednak, że nazwałeś mnie w ostatnich zdaniach "a ty wielkim internetowym malkontentem. ".
Żeby nie robić jednak off-topu napiszę Tobie i Wszystkim - gra ma ciągle w oznaczeniu na początku cyfrę "0" - to oznacza, że jest jeszcze ciągle Betą. Ile znacie gier o finalnym wydaniu z oznakowaniem cyfrą "0" na początku? Mamy cały czas rozwijaną, testowaną i ciągle doplanowywaną Betę, niedoróbki są i będą, mam jednak nadzieję, że kolejne patche będą je eliminowały zamiast tylko przypudrowywać.

s3q1297
Napisany 18 Maj 2012 - 08:36

użytkownicy
ja mam takie pytanie ten Jagdtiger co bedzie premiumem to ten co teraz jest w grze?Czy jakiegos nowego dodadza?

Sasilton
Napisany 18 Maj 2012 - 09:12

użytkownicy
bedą dwa

Czarnowidz
Edytowany 18 Maj 2012 - 15:53

użytkownicy
jaki to sprzęt za 800 zł 3 lata temu daje ci taką super wydajność ? pytam szczerze, ja zapłaciłem 600 zł za samą kartę graficzną i po ostatnim patchu fps spadł ze 120 do 60 na średnich/wysokich detalach. A może dla ciebie 15 fps na min detalach to super wynik ? oj wciskasz kity naiwniakom, a komputer kupiłeś na licytacjach komorniczych.

p11k
Napisany 18 Maj 2012 - 20:52

użytkownicy
Czarnowidz, ja za swój poprzedni, 6letni komputer zapłaciłem 1500 i grałem w WoTa na średnich z około 25-30 fps. A wtedy WoT był gorzej zoptymalizowany. Nie patrzy się na cenę, ale na specyfikację komputera. Ewentualnie wydałeś tyle pieniędzy na jakiś z hipermarketu, co jest wielką głupotą.

Mały Różowy Maus
Napisany 19 Maj 2012 - 00:33

użytkownicy
@Czarnowidz

Mam Pentium dual core 2,5Ghz, 2GB ram, kartę Nvidia GEForce 9500 GT (tania ale mocna) i do tego twardy dysk o niezbyt imponującej pojemności, ale sporej szybkości, a także system operacyjny Windows XP, który żre mało zasobów. Komp nie jest firmowy ani z supermarketu, tylko był składany pod zamówienie w małej firmie, która się w tym specjalizuje, a całość była dopierana pod kątem duża sprawność za niską cenę. Do tego odpowiednio obniżone wymagania graficzne w WoT, klient co kilka patchy instalowany od zera i defragmentowany regularnie dysk. WoT chodzi gładko i (od patcha 0.7.1.1) ładuje się szybko nawet gdy mam włączone kilka innych programów. Zazwyczaj mam jakieś 50-30 fps, co zapewnia w pełni płynną grę.

Pioyer
Edytowany 19 Maj 2012 - 02:53

użytkownicy
GF 9500GT jest tani ale nie mocny

Gnejusz
Napisany 19 Maj 2012 - 10:29

użytkownicy
Wątpię, żeby którykolwiek z graczy a już na pewno nikt z zaawansowanych graczy - kupował komputer w hipermarkecie. Wątpię też, żeby ludzie grający regularnie w gry PC kupowali gotowe zestawy. Zostawmy to jednak bo odbiegamy od tematu - piszmy o najbliższym patchu, tym co wniesie i czego oczekujemy.

p11k
Edytowany 19 Maj 2012 - 14:51

użytkownicy
Zdziwiłbyś się. Większości ludzi po prostu nie chce się kupować wszystkiego na własną rękę, lub składać specjalnego zamówienia na komputer tylko wolą jechać do sklepu, kupić komputer, przyjechać do domu i grać. Oczywiście nie mówie tutaj o kimś, kto przy kompuerze spędza 30 godzin tygodniowo, ale o kimś kto nie ma czasu na takie zabawy i po prostu chce sobie pograc.

HatefulEvil
Napisany 19 Maj 2012 - 15:58

użytkownicy
Przypominamy też, że po wprowadzeniu aktualizacji 0.7.4 replay'e z wersji 0.7.3 oraz wcześniejszych nie będą obsługiwane.

vaker94
Napisany 21 Maj 2012 - 17:39

użytkownicy
K*rwa, zaś się kłócicie o jakieś kompy za 800zł?!
Tu się komentuje jakieś nowości, ciekawostki, nowe Patche, a nie pie**oli o tym kto kupił kompa za 600 czy 1500 zeta...

poprzednia1234

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.