1920x1080 : 847 KB
Nasze forum World of Tanks
Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
użytkownicy
Ja już mam chaffee (bo chcialem t-34 ale wykupili) jednak dzisiaj znowu sie pokazały te tanie po 19zł, i kolejny model tym razem t-34 już zamówiony ;)
Jak za taką kase, to tego co w kodzie jest bym nie kupił a tu w dodatku model, i to bardzo dobrej jakości. Patrząc na inne modele tego typu gorszych firm, które są czasami nawet kilka zł droższe mają dużo mniej detali, i chociażby gąsienice z twardego plastiku a w tych za 19zł firmy Revell mamy gumowy "gąski", podstawkę i to nawet z dodatkowymi elementami.
Super promocja, tylko też czy wiadomo czy jeżeli jeden kod z modelu już wpisaliśmy to czy ten drugi z innego modelu też zadziała?
Jak za taką kase, to tego co w kodzie jest bym nie kupił a tu w dodatku model, i to bardzo dobrej jakości. Patrząc na inne modele tego typu gorszych firm, które są czasami nawet kilka zł droższe mają dużo mniej detali, i chociażby gąsienice z twardego plastiku a w tych za 19zł firmy Revell mamy gumowy "gąski", podstawkę i to nawet z dodatkowymi elementami.
Super promocja, tylko też czy wiadomo czy jeżeli jeden kod z modelu już wpisaliśmy to czy ten drugi z innego modelu też zadziała?
użytkownicy
ja też dzisiaj dostałem model, zdziwiłem się, że tak szybko doszedł, szczególnie, że wybrałem zwykłą przesyłkę. Już śmigam nowym pz35 (f):D
użytkownicy
@UP, dokładnie mi wysłali w piątek, albo w czwartek wieczorem ale to na jedno wychodzi i dzisiaj dostałem... chyba ludzie w święta wysyłają tylko kurierem, i na poczcie przez to tak szybko dochodzą ;p
użytkownicy
Do tych co już dostali i wpisali kody, czy wszystkie działają na starych kontach? ;)
Exed jak dostaniesz drugi model,to daj znać czy kolejne kody pasują ;)
Exed jak dostaniesz drugi model,to daj znać czy kolejne kody pasują ;)
użytkownicy
tak działa na starym koncie, ale miałem jeden i nie wiem czy więcej się da.
użytkownicy
Tutaj pokazuje moje skończone modele na you tube
Naprawdę, powiem że fajna sprawa z tymi bonusami i modelami.
Naprawdę, powiem że fajna sprawa z tymi bonusami i modelami.