kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 847 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia123
Modelowe czołgi, czyli współpraca z Revell

Jg.Panther
Napisany 21 Gru. 2012 - 14:55

użytkownicy
http://worldoftanks.eu/news/5346-its-holiday-time-pl/

Exedy
Napisany 24 Gru. 2012 - 14:08

użytkownicy
Ja już mam chaffee (bo chcialem t-34 ale wykupili) jednak dzisiaj znowu sie pokazały te tanie po 19zł, i kolejny model tym razem t-34 już zamówiony ;)

Jak za taką kase, to tego co w kodzie jest bym nie kupił a tu w dodatku model, i to bardzo dobrej jakości. Patrząc na inne modele tego typu gorszych firm, które są czasami nawet kilka zł droższe mają dużo mniej detali, i chociażby gąsienice z twardego plastiku a w tych za 19zł firmy Revell mamy gumowy "gąski", podstawkę i to nawet z dodatkowymi elementami.

Super promocja, tylko też czy wiadomo czy jeżeli jeden kod z modelu już wpisaliśmy to czy ten drugi z innego modelu też zadziała?

ktosiek
Napisany 24 Gru. 2012 - 14:21

użytkownicy
ja też dzisiaj dostałem model, zdziwiłem się, że tak szybko doszedł, szczególnie, że wybrałem zwykłą przesyłkę. Już śmigam nowym pz35 (f):D

Exedy
Napisany 24 Gru. 2012 - 14:30

użytkownicy
@UP, dokładnie mi wysłali w piątek, albo w czwartek wieczorem ale to na jedno wychodzi i dzisiaj dostałem... chyba ludzie w święta wysyłają tylko kurierem, i na poczcie przez to tak szybko dochodzą ;p

Michal1511
Napisany 24 Gru. 2012 - 14:49

użytkownicy
Do tych co już dostali i wpisali kody, czy wszystkie działają na starych kontach? ;)

Exed jak dostaniesz drugi model,to daj znać czy kolejne kody pasują ;)

ktosiek
Napisany 24 Gru. 2012 - 16:18

użytkownicy
tak działa na starym koncie, ale miałem jeden i nie wiem czy więcej się da.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Exedy
Edytowany 01 Sty. 2013 - 20:19

użytkownicy
Tutaj pokazuje moje skończone modele na you tube

Naprawdę, powiem że fajna sprawa z tymi bonusami i modelami.

poprzednia123

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.