mega
Napisany 08 Czer. 2012 - 23:01
mi tam się nie spieszy z patchami ewentualnie nowe drzewka (całkowite) mogą wychodzić raz na 9 miesięcy albo i rok , a takie np. bug fixy lub nowe tryby to co miesiąc , nudzi się już ta gra jak grasz niemcami
ma wychodzić nowe drzewko , wszystko jeszcze beta oczywiści nowe jest ztrollowane i gra się nimi cudnie a potem nerf i jak tu grać
jeszcze nie dociągłem do amx50b
patch 500 mb dla mnie to 30 godzin pobieranie więc się nie uśmiecham jak ma wychodzić nowy patch
niech teraz dodadzą te tryby naprawią bugi max te 100 mb bo teraz mam kupe roboty kupiłem bf 3 i dopiero pobiorę sobię patcha z bf na wakacje bo ma 5 gb , a potem tego wota
mi się fajnie grało na początku , nawet bez tego e 100 był luz czekałem na mausika a potem , jak czaczeli dodawać i dodawać to niewiedziałem co wybrać co lepsze , jeszcze nie będę mieć amxa a już brytyjczyków dadzą
i co ? 15% trolii ma już z 1 kk free exp a drugie 15 premke na miech i będą expić , to jest sztuczne poddtrzymanie gry
dodać te reszte francuźów ew. jakieś między narodwe tak 4 fun do 6 tierui potem grać w to co jest przez 1.5 roku i mieć radoche że się spełniło cele bo co rusz to następny czołg dodadzą a połowa graczy spekuluje grać ruskami na is? czy czekać na brytyjczyków?
i potem są takie trolle co wchodzą typem albo lowasem w bitwe
przychodzą pod koniec kiedy 5 tanków wroga dychających jedzie na niego i wielkiego herosa potem udaje
co bitwe widze trolli co jadą na pałe , sam sobie mówię że chcę grać w CZOŁGI i gram w nie a nie jakieś wyścigi kto pierwszy
grać najlepiej jak by się w nim było myśleć campy itd
najbardziej mnie to wkurza jak ktoś dodaję kogoś do klanu kogoś co ma min 50% win , ale to nie od tego zależy jak się jest dobrym a w teamie ma się dzieci co chcą następnego czołga , mając po 6 k bitwa i dopiero is 3 , dzieciaki grają czym popadnie byle zysk dawało mało widze jak ktoś kto ma nawet te 7k bitew ma po 20 czołgów w garażu , widze na tym jak ma zaczęte każde drzewko do połowy do 5 tierów i ma swojego troll tanka głównego i tak grają premka trolling i na najlepszego czołga a max kill to 2