kliknij aby powiększyć
1280x720 : 312 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Drugi test aktualizacji 7.4

Sasilton
Napisany 08 Czer. 2012 - 13:51

użytkownicy
gorzej to będzie miałą artyleria przeciwnika
tkai francuz zobaczy wystrzał np z mojego gw tigera
ja pojadę do przodu strzeli nie trafi to może strzelić 2 raz
i wtedy już pewnie trafi

kurkusmaximus
Napisany 08 Czer. 2012 - 14:14

administracja
@Sasilton, dlatego zastanawiam się poważnie nad przygarnięciem francuskiej artylerii do mojego garażu :)

Endriu
Edytowany 09 Czer. 2012 - 18:58

redaktorzy
JUŻ MAM IS-3 !!

mega
Napisany 08 Czer. 2012 - 23:01

użytkownicy
mi tam się nie spieszy z patchami ewentualnie nowe drzewka (całkowite) mogą wychodzić raz na 9 miesięcy albo i rok , a takie np. bug fixy lub nowe tryby to co miesiąc , nudzi się już ta gra jak grasz niemcami
ma wychodzić nowe drzewko , wszystko jeszcze beta oczywiści nowe jest ztrollowane i gra się nimi cudnie a potem nerf i jak tu grać
jeszcze nie dociągłem do amx50b
patch 500 mb dla mnie to 30 godzin pobieranie więc się nie uśmiecham jak ma wychodzić nowy patch

niech teraz dodadzą te tryby naprawią bugi max te 100 mb bo teraz mam kupe roboty kupiłem bf 3 i dopiero pobiorę sobię patcha z bf na wakacje bo ma 5 gb , a potem tego wota
mi się fajnie grało na początku , nawet bez tego e 100 był luz czekałem na mausika a potem , jak czaczeli dodawać i dodawać to niewiedziałem co wybrać co lepsze , jeszcze nie będę mieć amxa a już brytyjczyków dadzą
i co ? 15% trolii ma już z 1 kk free exp a drugie 15 premke na miech i będą expić , to jest sztuczne poddtrzymanie gry
dodać te reszte francuźów ew. jakieś między narodwe tak 4 fun do 6 tierui potem grać w to co jest przez 1.5 roku i mieć radoche że się spełniło cele bo co rusz to następny czołg dodadzą a połowa graczy spekuluje grać ruskami na is? czy czekać na brytyjczyków?
i potem są takie trolle co wchodzą typem albo lowasem w bitwe
przychodzą pod koniec kiedy 5 tanków wroga dychających jedzie na niego i wielkiego herosa potem udaje
co bitwe widze trolli co jadą na pałe , sam sobie mówię że chcę grać w CZOŁGI i gram w nie a nie jakieś wyścigi kto pierwszy
grać najlepiej jak by się w nim było myśleć campy itd
najbardziej mnie to wkurza jak ktoś dodaję kogoś do klanu kogoś co ma min 50% win , ale to nie od tego zależy jak się jest dobrym a w teamie ma się dzieci co chcą następnego czołga , mając po 6 k bitwa i dopiero is 3 , dzieciaki grają czym popadnie byle zysk dawało mało widze jak ktoś kto ma nawet te 7k bitew ma po 20 czołgów w garażu , widze na tym jak ma zaczęte każde drzewko do połowy do 5 tierów i ma swojego troll tanka głównego i tak grają premka trolling i na najlepszego czołga a max kill to 2

Panzer
Napisany 09 Czer. 2012 - 15:55

użytkownicy
@up
Skończyłeś juz sie użalać ??
Nie masz neta to nie moja wina, ja ściągam testa w godzinę. Po drugie używaj znaków interpunkcyjnych, bo ciężko jest ten tekst zrozumieć. W innych grach wychodzą pacze co miesiąc i jakoś nikt nie płacze że musi ściągać. Jak wprowadzają nowe drzewka czy czołgi to nikt nikogo nie zmusza do wbijania jakiegoś czołgu . Także swoje aluzje możesz zatrzymać dla siebie. Sama gra jest "Wolna" i mogą w nią grać dzieci po 8 lat i ludzie po 80 lat. `

Sasilton
Napisany 09 Czer. 2012 - 16:35

użytkownicy
500mb w 30 godzin?to co ty siedzisz na 12letnim modemie?

Vulpik
Napisany 09 Czer. 2012 - 20:07

użytkownicy
Może ściąga przez internet mobilny w Zimbabwe :D.

Shogun
Edytowany 10 Czer. 2012 - 16:58

użytkownicy
Co za frustraci grają w tą grę. Wieczne narzekanie.

A najwięcej narzekają ci co nie przyczyniają się w żaden sposób do rozwoju gry (np. kupując premkę). To taki sam biznes jak każdy inny.

Ps. Średnia prędkość łącza w Polsce w 2011 roku wynosiła: 3,6 Mb/s, z czego 65% ma łącza powyżej 2Mb/s, a 17% powyżej 5Mb/s.
Dane: http://www.akamai.com/stateoftheinternet/

Nie podoba się - nie gramy. Proste.

mickey93
Napisany 10 Czer. 2012 - 22:00

użytkownicy
co prawda to prawda wypuszczają co 1 - 1.5 miesiąca nowe linie w drzewkach a w następnym patchu je nerfują bo coś źle przemyśleli itp. a przy okazji coś jeszcze zepsują. jeżeli nadal to będzie to szło w takim tempie to ta gra szybko się wypali

p11k
Napisany 10 Czer. 2012 - 22:25

użytkownicy
Nie nie przemyśleli tylko patrzą na statystyki osób grających danym czołgiem. Konkretnie to na Win-Ratio. T110 ma o 3 czy tam 6% więcej wygranych od innych X tierów i dlatego go nerfią.

Helios25
Napisany 10 Czer. 2012 - 23:58

użytkownicy
Tak jak w Chinach tyle, że tam jest trochę na odwrót.
Najpierw zabierają, a gdy oddają chwała im za to. Lód się cieszy, że rząd o nich dba. :D ;)

Mały Różowy Maus
Napisany 11 Czer. 2012 - 09:26

użytkownicy
@ mickey93

Nerfowanie (bądź wzmacnianie) czołgów robione jest w oparciu o ich statystyki ze wszystkich serwerów. WG obserwuje przede wszystkim win ratio, ale też XP i kredyty zdobywane przez wozy. Gdy jakiś pojazd za bardzo odstaje to jest nerfiony (jak odstaje in plus, jak teraz T110) bądź wzmacniany (buffed) (gdy odstaje w dół, jak teraz KV4).

Nerft T110 był pewny od dwóch miesięcy, bo czołg miał bardzo wysokie win ratio (około 53-54 prc.) podczas gdy inne X tiery oscylują wokół 48-50. Spodziewałem się też znerfowania Hellcata, ale liczyłem, że już M103 się uda. Niestety, on też lekkiego nerfika dostał.

O tym że gra się szybko wypali, padnie itp. ludzie piszą od roku co najmniej. Miała nie dotrwać do 2012, miało ją zabić nowe BF itd. Jak na razie te wszystkie wieszczenia to pudła, a graczy jest teraz każdego dnia ze trzy razy więcej niż rok temu.

@ Helios25
Nie wiedziałem, że lód potrafi się cieszyć. Na biegunach to dopiero musi być wesoło ;).

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.