kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 979 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
D-Day: Etap Drugi

Hallack
Napisany 11 Czer. 2012 - 15:44

użytkownicy
Dla ludzi którzy nigdy nic im nie zapłacili i nie zamierzają zapłacić te specjale są świetne...

Nie mówię że jest źle bo mój jumbo potrafi zarobić 50 tys za przegraną bitwę, ale...

Na mnie już dosyć zarobili, i stwierdzam że specjale są niczym innym jak próbą wyciągnięcia większej ilości kasy ode mnie...

Poza tym biorąc pod uwagę ile się dzieje w tej grze - to chyba nie ma tych ludzi tak wielu do opłacenia co?

Kenpachi
Napisany 12 Czer. 2012 - 10:38

użytkownicy
Nikt Cię nie zmusza do płacenia, wszystko zależy od Twojej silnej woli czy się skusisz na te próby wyciągnięcia od Ciebie większej gotówki. Gra jest za darmo, za grę na serwerach nie trzeba płacić żadnych abonamentów. Nawet czołgi premium nie są lepsze od zwykłych poza zarobkami. Więc czego więcej chcieć?

Lukq
Napisany 13 Czer. 2012 - 21:25

użytkownicy
darmowych frytek?

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.