kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 362 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
T26E4 Super pershing - dane techniczne

p11k
Napisany 06 Czer. 2012 - 18:47

użytkownicy
typ ma penetracje 175, więc gorsze to działo raczej nie jest.

biesiad
Napisany 08 Czer. 2012 - 15:53

użytkownicy
Panie i Panowie, zgoda, czołg parametrami może nie zachwyca,ale ja spodziewam się po tym cacku zarobków porównywalnych do Typa. M26 zarabia przyzwoicie z niemalże identycznymi parametrami. Moim zdaniem będzie tutaj tak samo jak z w/w M26 a także M46, gdzie statystyki nie oddają tego jak czołg będzie się spisywał w grze. Pytanie jakie mnie nurtuje, to czym właściwie on się różni od M26, bo kilka km/h czy zasięg radia nie robi większej różnicy w grze kontaktowej.
Co do penetracji, podawana jest wartość średnia, czyli spodziewam się 150-210mm, więc Maus i inne X tiery w 1vs1 nie jest osiągalny, ale nie oczekujmy cudów.
Moim zdaniem, dobry zakup, tylko wymaga dostosowania stylu grania do maszyny.

Whitefalcon
Napisany 08 Czer. 2012 - 20:23

użytkownicy
Według mnie ten czołg jet dobry ale na czołgi 7 lub 6 tieru IS by go rozwaliło.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.