kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 252 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Open test 7.4

Walter_NovotnyPL
Napisany 01 Czer. 2012 - 15:02

użytkownicy
Co trzeba było zrobić aby zagrać? Wypełniałem kiedyś jakąś ankietę o parametrach kompa czy coś w tym stylu i nic nie przysłali.

mickey93
Napisany 01 Czer. 2012 - 15:27

użytkownicy
trzeba czekać ja czekam ponad miesiąc

venegor
Napisany 01 Czer. 2012 - 17:20

użytkownicy
lol, przypomnieliscie mi o world of warplanes, wchodze na maila i sie okazuje, ze od poltora miecha mam dostep do global alpha-.-

Lenin
Napisany 01 Czer. 2012 - 17:49

użytkownicy
A ja zamiast testować francuskie chce dojść do T95 :P

Kalsiver
Napisany 01 Czer. 2012 - 19:05

użytkownicy
Halo co ma Airplaine do Word of Tank ?! To temat dotyczący czołgów, więc się odpierwiastkujcie z łaski swej.
Założyć zawsze można osobny temat.
Ktoś wie co się zmienia w KW4 ?
Bo serwery zajęte i ciężko się wbić ;/

Walter_NovotnyPL
Napisany 01 Czer. 2012 - 19:50

użytkownicy
Załóż sobie temat o zmianach w KW-4 :]
Skoro pojawił się news to można o nim pomówić i tak ten temat zostanie zapomniany po kolejnym teście.

Sasilton
Napisany 01 Czer. 2012 - 20:21

użytkownicy
Walter_NovotnyPL>>> ja kiedyś sie zalogowałem i wypełniłem jakąs ankiete
zaznaczałem tam co chciałem i nie dawno mi napisali ze moge wbić
wbiłem zagrałem 3 razy i dostałem 500 golda :D

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Czer. 2012 - 09:44

użytkownicy
Sprawdziłem i żaden mail odpowiadający nie doszedł :(

RENAULTMAGNUM96
Napisany 02 Czer. 2012 - 10:40

użytkownicy
no i bardzo dobrze że wam nie doszedł to nie jest forum o WOW tylko WOT wiec nie gadać kto dostał maila a kto nie

dawits100
Napisany 02 Czer. 2012 - 18:41

użytkownicy
Jeśli udało wam się wejść na ten server po 12:00 i przed 20:00 to was podziwiam ; )))

Whitefalcon
Edytowany 03 Czer. 2012 - 17:47

użytkownicy
za testowanie się dostanie jakiegoś czołga premium.

fajnie że dodali francuskie działa i niszczyciele.

dawits100
Edytowany 03 Czer. 2012 - 17:49

użytkownicy
AAle trzeba testować francuzy żeby dostać premium ? Bo ja lecę w t95 ; )) Odp : )

Aaa i ja dzisiaj sobie rano wszedłem na testowy i zminimalizowałem, potem sobi weszłem ładnie wszystko pograłem ; p tak o 15:00 no i je*** czerwony celownik. Wyszedłem i szybko się chciałem zalogować i... server is busy -,- gdyby nie ten czerwony celownik to bym sobie tak minimalizowal caly dzien i wchodzil keidy mam czas.. eh

AAle trzeba testować francuzy żeby dostać premium ? Bo ja lecę w t95 ; )) Odp : )

Aaa i ja dzisiaj sobie rano wszedłem na testowy i zminimalizowałem, potem sobi weszłem ładnie wszystko pograłem ; p tak o 15:00 no i je*** czerwony celownik. Wyszedłem i szybko się chciałem zalogować i... server is busy -,- gdyby nie ten czerwony celownik to bym sobie tak minimalizowal caly dzien i wchodzil keidy mam czas.. eh

Mały Różowy Maus
Napisany 03 Czer. 2012 - 19:45

użytkownicy
@Whitefalcon

Nic się nie dostaje za grę na testserwerze. Pewno ci się pomyliło za testowanie WoWP (w alfie, w closed-becie, albo w becie), tam mogą być samoloty-podarunki, tak jak były czołgi-podarunki w Wocie.

@dawits100

Mnóstwo ludzi jest ci pewno wdzięcznych za twoje minimalizowanie, bo dzięki temu nie mogli wejść na test. Na Twoim miejscu nie chwaliłbym się, że jestem takim egoistą.

dawits100
Napisany 03 Czer. 2012 - 20:28

użytkownicy
Popieram.. :D Alee.. Wiele ludzi nie wpadłoby na tak genialny pomysł ^ ^ A poza tym. Czy ja bym tam minimalizował, czy nie to i tak byście nie weszli : ))

Mały Różowy Maus
Napisany 04 Czer. 2012 - 10:42

użytkownicy
Da się wejść trzeba tylko poczekać. A jak pisze "Server busy" to trzeba po prostu próbować. Przez piątek sobotę i niedzielę wchodziłem łącznie z 10 razy. Pograłem parę bitew, albo sprawdziłem co chciałem i spadałem.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.