kliknij aby powiększyć
1152x720 : 362 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Francuskie artylerie z magazynkiem rewolwerowym i bez

Kenpachi
Edytowany 02 Czer. 2012 - 12:32

użytkownicy
Gdyby nic się nie działo i nic by nie wprowadzali nowego to by ludzie narzekali, że nuda i by przestawali grać. A tak przynajmniej można postrzelać do tysięcy innych graczy. Wie ktoś jak działa ten magazynek rewolwerowy w artach?

Helios25
Napisany 02 Czer. 2012 - 17:17

użytkownicy
@Kenpachi
Masz rację. Ale ta arta francuska to przesada. Jak napisał RENAULTMAGNUM96 ,,frencuzy nawet nigdy nie brały udział w wojnie nie wiadomo czy by wybuchły po 1 strzale czy jeździły"

Kenpachi
Napisany 03 Czer. 2012 - 23:42

użytkownicy
IS 7 i E-100 też nigdy nie brały udziału w walce i jakoś duzo osób na nie nie narzeka.

Czarnowidz
Napisany 05 Czer. 2012 - 12:29

użytkownicy
RENAULTMAGNUM96 - obyś spełnił swoje marzenia [ i zniknął]

p11k
Napisany 05 Czer. 2012 - 15:12

użytkownicy
Przejście na arty będzie z amx40 czy amx 12t?

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

p11k
Napisany 05 Czer. 2012 - 17:15

użytkownicy
Z takim tekstem to możesz u siebie na podwórku. Admin powinien Ci już za poprzednią sprzeczkę dać bana.

Helios25
Edytowany 05 Czer. 2012 - 18:12

użytkownicy
@Kenpachi

Mi nie chodzi o same czołgi. Tylko o magazynek.
Chociaż we francuskich ciężkich, lekkich i średnich ujdzie.
Ale w arcie :\ Tu jest źródło moich narzekań. A nie to, że nie brały udziału w bitwie tak samo jak IS-7 czy E-100. ,,frencuzy nawet nigdy nie brały udział w wojnie nie wiadomo czy by wybuchły po 1 strzale czy jeździły" Chodziło mi o sprawdzenie magazynku w warunkach bojowych. ;)

(Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle, ale i tak mi się to nie podoba.)

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.