kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 442 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Czołgi brytyjskie

Walter_NovotnyPL
Napisany 28 Maj 2012 - 21:44

użytkownicy
@Blacharz ja nie mówię o tym jak się gra francuzami ale o walory estetyczne i tym podobne.

pancrenik
Napisany 28 Maj 2012 - 21:45

użytkownicy
mi się bardzo podobają niektóre modele tych czołgów

HatefulEvil
Napisany 28 Maj 2012 - 22:14

użytkownicy
te 500 kodow to pewnie z kilka osob zebralo se...

johnny1234
Napisany 29 Maj 2012 - 15:53

użytkownicy
Gdy tylko wprowadzą te czołgi to wracam do wota :D Ale raczej długo na to poczekam ;/

bigtank5
Napisany 29 Maj 2012 - 17:54

użytkownicy
Niezł czołgi

PanzerWolf
Napisany 30 Maj 2012 - 01:36

użytkownicy
sasilton zauważyłem że lubisz się wypowiadać w każdym temacie , nieraz bez sensu i nie do tematu, dlaczego uważasz bryt drzewko za nieudane,wyśpij się człowieku i pomyśl...

Sasilton
Napisany 30 Maj 2012 - 11:39

użytkownicy
bo to to samo co pierwsze 3 drzewka
ja zacząłem grać przed frnacuskim drzewkiem która dość znacznie różniło sie od tamtych 3 [magazynek + szybkość + słąby pancerz]
przez to było to coś innego
a brytyjskie czołgi to praktycznie to samo co przed francuzami
może sie myle ale to wygłada na zwykle tanki i nic wiecej

Fenom3n
Napisany 30 Maj 2012 - 12:14

użytkownicy
Połowa z was pisze, że francuskie czołgi są słabe..
Parametrów może i nie mają zadowalających ale czołgem gra czołgista, czołg sam się nie gra..
Nie raz grałem z BatChatami, które swoją prędkością bez problemu zabijały arte i ciężkie tanki przeciwników.. Myślę że te brytyjskie czołgi też będą miały swoje atuty jak i cała reszta czołgów w Wocie, IS-7 szybki+ciężki, IS-4 penetracja+++, E100 dmg, maus pancerz++.. ;)
Wszystko można wykorzystać w CW i random bitwach.

PanzerWolf
Napisany 30 Maj 2012 - 15:15

użytkownicy
Fenom3n masz rację ale nie do końca jest to prawdą , zrównoważenie w ogóle czołgów w wot jest wg mnie jakieś kiepskie , a przez tą grę zacząłem czytać o pancerniakach jak i oglądać dokumenty z tym związane więc hehe wiedzy trochę nabyłem i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że ta gra nijak ma się do rzeczywistości

Walter_NovotnyPL
Napisany 31 Maj 2012 - 07:28

użytkownicy
http://gry.interia.pl/pc/news/...-mmo-wciaz-sie-rozwija,1803417

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.