kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1247 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #20

Haz111PL
Napisany 05 Kwie. 2012 - 21:55

użytkownicy
U mnie jest inaczej niż u was. Ilość FPS'ów podskoczyła średnio o 10 :)

adamczik
Napisany 06 Kwie. 2012 - 00:52

użytkownicy
Tak, nie, tak, nie, tak, nie. Co oni? Spartanie? Czy głowami kiwają?

Jest napisane JESZCZE 7, a nie ŁĄCZNIE 7. Tzn, że łącznie musiałoby by ich 11. Radzieckie, niemieckie, amerykańskie, francuskie + brytyjskie, japońskie, europejskie i co dalej? Włosi mieli czołgi maks do tieru 3. Kto inny? Brazylia? Hiszpania? Turcja? Chiny?

A błędy, które męczą wszystkich nadal pozostają niezauważane. I jak tu ich nie nienawidzić?

p11k
Napisany 06 Kwie. 2012 - 01:09

użytkownicy
liczą się także czołgi do lat 60, więc myśle, że coś tam by się uzbierało. Na pewno czołgi czeskie. Węgierskie chyba też.

mordoret
Napisany 06 Kwie. 2012 - 09:45

redaktorzy
@adamczik w angielskiej wersji newsa jest napisane

"How many nations in total do you want to implement?

About 7 nations (tech trees) should be available in the end."

Mając do wyboru 2 opcje: błąd w polskim tłumaczeniu lub polskie community team wie więcej wybrałem to bardziej prawdopodobne, czyli na koniec będzie 7 drzewek ( jak piszą 'około' to ewentualnie będzie mniej niż więcej znając wg :D )

Endriu
Napisany 06 Kwie. 2012 - 21:19

redaktorzy
Siema , mam pytanie , znacie sposób aby wsadzic powtórke na YT ? Albo pomyślnie zmienić rozszerzenie ?

Walter_NovotnyPL
Edytowany 06 Kwie. 2012 - 22:34

użytkownicy
Powtórka nie jest plikiem video. Ona zawiera jedynie instrukcje dla grafik z WoTa.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.