kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1325 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
World of Tanks - wersja 2.0 - pojawi się...

johnny1234
Napisany 18 Ma. 2012 - 19:37

użytkownicy
Aż mi się odechciało w starego wota grać :D tylko szkoda że to jest bf3..

ArcadeBlow
Napisany 18 Ma. 2012 - 19:53

użytkownicy
Ha ha fajnie że to Battlefield 3 xD

HakkerLP
Napisany 18 Ma. 2012 - 20:18

użytkownicy
@Zielasiadora73
Proszę nie obrażaj 15-latków:/. Nie wszyscy są tacy

marek48337
Napisany 18 Ma. 2012 - 20:23

użytkownicy
No bez kitu jakby to był WOT 2.0 to bym go nawet za 200zł w sklepie kupił.Wtedy by zarobili durnie ale po co,lepiej o taką gierkę ze starym silniczkiem dać jak nasza i buźki się cieszą.Ale co tam,nasz WOT też fajny jest.

Walter_NovotnyPL
Edytowany 18 Ma. 2012 - 20:26

użytkownicy
Weźcie się nie obrażajcie nawzajem! Wielu piętnastolatków wychowuje już swoje dzieci. Każdy był kiedyś piętnastolatkiem chyba, że jest lub ma zamiar dożyć tak sędziwego wieku. Ups Chuck Norris nie maił piętnastu lat, ale to inna historia...

PS. Jakby WoT był taki słaby jak piszecie to by was na tej stronie nie było.

Kamilloo98
Edytowany 18 Ma. 2012 - 20:34

użytkownicy
rosyjskie t-90 z battlefield 3 ;] fajnie sie nim gra :P

by,.c moze moje marzenie sie spelni zeby byul world of tanks z takimi czolgmai tlyko ze moglby byc world of tanks 2

p11k
Napisany 18 Ma. 2012 - 20:37

użytkownicy
Wtedy mógłbym przynajmniej uwierzyć w to, że ktoś wyspotował mnie dzięki satelicie, lub jakimś innym czujniku, a nie tak jak teraz dzięki polu siłowemu.

zbrozlo
Napisany 18 Ma. 2012 - 20:43

użytkownicy
JAjego... ale sie spinace
Gratulacje dla ludzi ktorzy zrobili ten filmik nabiajac sie z WoTa ( wide start czolgow:P)
Jestem ciekaw.. mozna zrobic na BBC vietnam t-59 kontra patony ...
:) zarypiste :P az chce te dzwieki w BF3 :P

SniperGhost
Napisany 18 Ma. 2012 - 20:48

użytkownicy
I to jest gra juz mi sie to podoba

SalamandraPL
Napisany 18 Ma. 2012 - 23:56

użytkownicy
No cóż, ja chętnie bym zagrał w WoTa z grafiką Battlefielda 3, ale w cuda nie wierzę.
Na razie czekam jedynie na to by wreszcie weszła wersja 0.7.2, i żeby naprawili wreszcie balancing, bo jak dzisiaj mnie wrzuciło Wespe (III tier) przeciwko IS 4 (IX tier) to mi ręce opadły...

Trent
Edytowany 19 Ma. 2012 - 09:21

użytkownicy
@SalamandraPL

Tak to jest, jak się gra w plutonie bez znajomości tabeli MM... :P

(Bez plutonu dostałbyś najwyżej wroga z VII tierem.)

Eomi
Napisany 19 Ma. 2012 - 09:25

użytkownicy
Super wyglądają drifty czołgu, mam nadzieję że zrobią tak w WoCie. Poza tym, kto to widział, żeby czołgi jeździły wokół siebie jak głupie i strzelały, co to, western?

Czarnowidz
Napisany 19 Ma. 2012 - 09:53

użytkownicy
szybciej BF3 wyda dodatek - mapy tylko dla czolgów

NiKuTa
Napisany 19 Ma. 2012 - 10:24

użytkownicy
Marzenia o takiej grafie. Silnik graficzny WoTa jest słabiutki. Jak to słabiutko chodzi. Gram dużo w Arme II i tam nie dość ze mam grafe prawie n maxa (High i V.High w ustawieniach graficznych), to mam więcej FPS. Poza tym porównajcie wielkości map (obszar na którym toczy się bitwa (100 lub 150 km2 - już nie pamiętam). W bitwach netowych mam ustawienie widoczności na 2,5 km w single na około 3,5-4 km. Teraz porównajcie to z WOT'em.
Żeby mieć taką grafikę jak w ARMA II czy BF3 (nawet BF2 ma lepszą) musieliby zmienić całkowicie silnik graficzny, czyli całą grę, a wiecie jak im idzie wprowadzanie patchy czy czegoś nowego do gry. Oni do tej pory nie poprawili bugów z BETY !!!!!

A swoją drogą fajnie się chodzi czy jeździ po tak dużej mapie. Przejazd przez las czy przejście przez niego jest zajebiste. Mówię o Armie II :P

Misioleon
Napisany 19 Ma. 2012 - 10:26

użytkownicy
Nie powiem, fajnie by to wyglądało, i nawet jestem sobie w stanie wyobrazić bitwy XX tierem :)
Ale cóż, faktycznie chyba nie doczekamy się w WoT-cie driftujących T90 :(

@Eomi "Poza tym, kto to widział, żeby czołgi jeździły wokół siebie jak głupie i strzelały, co to, western?"

Żartujesz chyba, ja to widzę w WoT-cie na codzień, a od czasu Francuzów to już nagminnie.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.