pol00
Napisany 15 Ma. 2012 - 12:51
Witam. Chciałem zacytować kilka wypowiedzi z forum. Zgadzam się z nimi i zapraszam do zapoznania
"Wszystko dla zwiększenia zysku z gry.
Więcej potrzebnego miejsca w garażu(gold), więcej czołgów robionych na szybko bo "zabraknie do nastepnego CW"(gold) "
"Brawo kolejny trafny pomysł WG czołgi zostaną na krótko zablokowanie 168h?. No fakt dla was to krótko jak 2 miesiące ciągną się ponad pół roku. Tylko gold gold gold gold i tak bez endu się dla was liczy."
"Dla dużych klanów to po prostu niedogodność. Znam ludzi z pięcioma czołgami t10, sam mam 4. Do tego dwie art t8, med, i scouty... Blokowanie wymusi żonglowanie czołgami, ale nie zablokuje nam możliwości walki. Małe klany zablokuje na amen."
"Nie patrzcie na blokowanie z punktu widzenia logiki czy Waszej przyjemności z gry, tylko ekonomi! Twoja propozycja jest bez sensu, bo nie daje kopa do rozwoju kolejnych czołgów - niezależnie od tego ile będę miał czołgów i tak będę miał jakiś dzień, albo dni bez czołgów (zakładając same przegrane). Siedem dni to chytry plan WG - teraz jest 5 czołgów t10, niedługo IS-4 będzie t10. Mając wszystkie t10 mogę grać non stop. Jak już ktoś jest na mapie, nie przegrywa KAŻDEJ bitwy, więc 6 czołgów przy 7-dniowej blokadzie daje mi możliwość ciągłej gry. A dolicz do tego artę, albo meda t9.
Chodzi o wydawanie golda na jak najszybszy grind czołgów! "