kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 265 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Gracz miesiąca wyłoniony

Ligenza
Edytowany 07 Ma. 2012 - 18:12

użytkownicy
Fakt offtoop się zrobił i nawet zapomniałem pogratulować Carmonowi nielichego osiągnięcia co też niniejszym czynię. Graty kolego!

Endriu
Edytowany 07 Ma. 2012 - 18:55

redaktorzy
A wgl to kto to forum prowadzi ? ? ? Jak ktoś z klanu PAD to weźcie mnie do klanu :D Po 2 ostatnie klany w jakich byłem to ... MASAKRA NIE KLANY ...i to byłby dla mnie zaszczyt być w klanie PAD xD ps. a ty co to czytasz to sie nieśmiej bo mam słabości i każdy jakieś ma :) A tak w ogóle to może zrobicie głosowanie na najlepszego admina/redaktora tego forum :P

Znalazłem na stronie klanu 40 Kilo żołnierz 10.02.2012
Kilo to mój kolega z WoT-a pamiętam jak z nim grałem gdy ten miał t29 a ja IS-a za bete :))) Farciaż skubany wbił do pad-a :))

kurkusmaximus
Napisany 07 Ma. 2012 - 19:09

administracja
Przypominam, że tu jest tylko jeden rodzaj banu - dożywotni.

Fett11
Napisany 07 Ma. 2012 - 19:50

redaktorzy
Endriu, poniżej masz link do forum 1PADu, gdzie w dziale rekrutacji możesz złożyć swoje podanie. (W newsie jest odsyłacz do tematu 1PADu na oficjalnym polskim forum, gdzie możesz poczytać mniej więcej o osiągnięciach klanu oraz o tym, co oferuje).

Endriu
Napisany 08 Ma. 2012 - 17:45

redaktorzy
Fett11, Ale niesądze że mnie wezmą ...

Fett11
Napisany 08 Ma. 2012 - 18:34

redaktorzy
Znam już kilku gości, którzy tak mówili, a teraz walczę wspólnie z nimi na CW... Jeżeli spełniasz wymagania, spróbować możesz.

Napoleonka18
Napisany 08 Ma. 2012 - 21:36

użytkownicy
A mnie rozśmieszyła nominacja Carmona, bo jedyną moja do tej pory z nim stycznością ( jeśli mozna tak to nazwać ) był oglądany na youtubie ,,fail stulecia z 10.10.2011( nie wiem czy mogę podać linka) gdzie wasz dowódca zjeździł go ostro i powiedział że więcej z nim CW grać nie będzie :)

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.