kliknij aby powiększyć
1280x673 : 138 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Galeria - KV-1, M103, Т110Е5, M18 Hellcat, М8А1, Т49

mordoret
Napisany 26 Luty 2012 - 11:52

redaktorzy
tak wiem, też to czytałem, ale 6 tierowce też nieźle zarabiają ;) np kv-3, vk'i wszystkie, do tego będzie mial więcej hp na VI tierze ;)

Procik
Napisany 27 Luty 2012 - 10:41

użytkownicy
A ja na drzewku widzę, ze KW-2 jest na V tierze, strzałka w bok od KW-1 w stronę SPG.
Ten M8A1 wygląda zadziornie, będzie miał niezłą armatkę jak na swój poziom.

mordoret
Napisany 27 Luty 2012 - 12:07

redaktorzy
Procik, a pod linkiem do drzewka widzisz napis 'The only difference will be that the KV-2 will be a Tier 6 tank.' ? :) Trzeba czytać wszystko i ze zrozumieniem, a nie wybiórczo ;)

Procik
Napisany 05 Ma. 2012 - 16:14

użytkownicy
To albo maja skopane drzewko na rysunku, albo umieścili go tak, bo nie mieli miejsca. S-51 jest VI tieru i KW-2, z tego wynika, a umiejscowili go na rysunku na V tierze.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.