kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 862 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Savannah - mapa z Afryki

PanzerWolf
Napisany 19 Luty 2012 - 03:28

użytkownicy
Wg. mnie każdy pozna plusy i minusy tej mapy jak w nią po prostu zagra i sam dostosuje swoje możliwości i możliwości swojego sprzętu do walki po takim terenie/ bo panowie i panie to będzie coś innego bardziej urozmaiconego,ze szczyptą świeżości a tak na razie nie ma co gdybać bo mnie raczy każdy dodatkowy powiew czegoś nowego bawi i daje do myślenia
ja z miłą chęcią zmierzę się z tymi terenami i nie mogę się doczekać , mimo że sprzętu nie mam wygórowanych lotow, max 8 tier sle... nieważne
pozdrawiam..tak z mojej strony to każda nawet drobna poprawka czy dodatek do tegorz raczej uprzyjemnia grę{no małe wyjątki są , ale co ja noob może o tym wiedzieć}pozdrawiam i iłego tankowania bo ja już mam pewnie ze 2-5 %

Faren
Napisany 19 Luty 2012 - 08:37

użytkownicy
Mapka na pewno nie pojawi się w 0.7.2, nie prędko bym się jej spodziewał. Pamiętacie mapy Mexico, Monachium, Kansas, South America, Lotnisko, South Shore? Screeny opublikowano już jesienią, a nadal map tych nie widać w grze. Nie lubię takiej polityki - pokażą ciastko, ale nie dadzą go zjeść ;/ W tym tempie, co robią mapki, mogliby spokojnie dawać jedną na miesiąc. Policzmy sobie, mamy w zapasie 7 map, 2 dają co 2-3 miesiące - oznacza to, że ostatnią z zapowiedzianych w tej chwili map zobaczymy za 8-12 miesięcy...

vaker94
Napisany 22 Luty 2012 - 21:26

użytkownicy
@Faren,
Na głównej stronie WoT'a pisze że wejdzie w 7.3, razem z KV-4

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.