użytkownicy
Wg. mnie każdy pozna plusy i minusy tej mapy jak w nią po prostu zagra i sam dostosuje swoje możliwości i możliwości swojego sprzętu do walki po takim terenie/ bo panowie i panie to będzie coś innego bardziej urozmaiconego,ze szczyptą świeżości a tak na razie nie ma co gdybać bo mnie raczy każdy dodatkowy powiew czegoś nowego bawi i daje do myślenia
ja z miłą chęcią zmierzę się z tymi terenami i nie mogę się doczekać , mimo że sprzętu nie mam wygórowanych lotow, max 8 tier sle... nieważne
pozdrawiam..tak z mojej strony to każda nawet drobna poprawka czy dodatek do tegorz raczej uprzyjemnia grę{no małe wyjątki są , ale co ja noob może o tym wiedzieć}pozdrawiam i iłego tankowania bo ja już mam pewnie ze 2-5 %
ja z miłą chęcią zmierzę się z tymi terenami i nie mogę się doczekać , mimo że sprzętu nie mam wygórowanych lotow, max 8 tier sle... nieważne
pozdrawiam..tak z mojej strony to każda nawet drobna poprawka czy dodatek do tegorz raczej uprzyjemnia grę{no małe wyjątki są , ale co ja noob może o tym wiedzieć}pozdrawiam i iłego tankowania bo ja już mam pewnie ze 2-5 %