kliknij aby powiększyć
2560x1600 : 541 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
"Do trzech razy sztuka" czyli trzeci special lutego

Walter_NovotnyPL
Napisany 16 Luty 2012 - 21:05

użytkownicy
nareszcie zapowiedzieli 0.7.1.1 niby to nie 0.7.2 ale jak gra będzie lepiej chodzić i będzie stabilniejsza to i tak dobrze. Większość graczy grających amerykańcami na pewno się cieszy, że może da im to parę dni na wbicie tych premiumów.

Zniwiarz
Napisany 16 Luty 2012 - 21:59

użytkownicy
Ja się tam w sumie ciesze. Zdążę wbić T34, bez używania free XP, a jak tak dalej pójdzie, to jeszcze na T30 się załapie...ale w to już nie wierzę, bo bez premki się nie da.
Jednakże nie zmienia to faktu, że WG pokpiwa sobie z graczy w sumie. No ale niby do końca lutego mają czas, chociaż jeżeli mnie pamięć nie myli, ostatni patch 0.7.2 długo był wprowadzany, z tymi różnymi test serwerami trwającymi po tydzień każdy.
Pożyjemy, zobaczymy :)

Sasilton
Napisany 16 Luty 2012 - 22:56

użytkownicy
@col_Kurtz
bo na tej stronie jest to wyjątkowo widoczne
WG daje jakiś event a news do tego jest strasznie sarkastyczny i narzekający ze jest słabo

Walter_NovotnyPL
Napisany 17 Luty 2012 - 07:03

użytkownicy
@Sasilton
Niema tam narzekania, że jest słabo. Każdy liczy na coś innego, bo każdy ma inną sytuację. Ja jestem z tego zadowolony, bo odpowiada moim bieżącym potrzebom.

Mały Różowy Maus
Napisany 17 Luty 2012 - 09:59

użytkownicy
Od paru tygodni jest już pewne, że 0.7.2 nie będzie w lutym. Nie ma nawet pewności, że w tym miesiącu zacznie się public test tego patcha. Jeśli znów się coś nie obsunęło, to w najlepszym razie w ostatnich dniach zaczęto supertest 0.7.2.

Ludzie z WG tłumaczą, że patch powstaje długo, bo wsadzili do niego bardzo dużo rzeczy. Kolejne mają być mniejsze, a więc i szybsze.

marek48337
Napisany 17 Luty 2012 - 12:04

użytkownicy
http://www.wiocha.pl/451315,Hahaha

busik_90
Napisany 17 Luty 2012 - 13:27

użytkownicy
"Ludzie z WG tłumaczą, że patch powstaje długo, bo wsadzili do niego bardzo dużo rzeczy. Kolejne mają być mniejsze, a więc i szybsze. "

Z tym, że w następnym patchu mają przebudować rosyjską linię ciężkich czołgów to nie za bardzo będzie mniejszy. Według mnie jak zwykle mydlą nam oczy, a będzie jak zwykle, czyli zero odpowiedzialności za swoje słowa.

Mały Różowy Maus
Napisany 17 Luty 2012 - 14:53

użytkownicy
@busik_90

Nowe czołgi nie stanowią całej zawartości patcha. W 0.7.2 będą między innymi nowe skille załogi (ponad 20), wiele zmian w szeroko rozumianym interfejsie i pewno wiele innych nieujawnionych oficjalnie rzeczy (jak np. przerobiona mapa Komarin, czego nie ma w oficjalnych notatkach, ale wiadomo już że będzie)

busik_90
Napisany 18 Luty 2012 - 14:28

użytkownicy
w sumie racja, jedyne co mnie irytuje to to, że podają termin, a potem się z niego wycofują i podają nowy, i tak kilka razy. Przecież na pewno wiedzą mniej więcej ile czasu im to zajmie i mogą podać od razu ten następny termin, a nie ciągle przekładać. Albo napisać chociaż jak wyglądają postępy prac.

viprogal
Napisany 20 Luty 2012 - 16:09

użytkownicy
Event nie jest zly, chociaz mam opracowane i nie zamierzalem kupowac to kupilem T29 :)

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.