kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 1788 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Pierwszy "Special" lutego!

adamczik
Napisany 06 Luty 2012 - 22:24

użytkownicy
IS! Trafili skurczybyki:) Znowu zapcham magazyny wentylacjami i rammerami.

Walter_NovotnyPL
Napisany 06 Luty 2012 - 22:45

użytkownicy
ale tu nie piszą co dokładnie będzie, tylko tak orientacyjnie kiedy coś może być

Palce
Napisany 07 Luty 2012 - 00:50

użytkownicy
ajajajaj 40 tysi expa brakuje do su152, 50 do t25at, 60 do jegedapantera a śpieszę się do t34 przed patchem.

Edekk
Napisany 07 Luty 2012 - 00:50

użytkownicy
Proste i logiczne że jak "może być" to znaczy że coś będzie i warto sie wstrzymać ten jeden dzień i zobaczyć co to akurat ma być.Ja zrobiłem tak jak była wzmianka o evencie na francuzy to czekałem bo może byłyby tańsze w zakupie.Przeliczyłem się więc kupiłem po cenie normalnej.Kalendarz jest więc pretensje i przeklinanie zostawiać dla siebie.

Fett11
Napisany 07 Luty 2012 - 03:10

redaktorzy
Zacytuję tu kawałek z mojego newsa o kalendarzu:
"The Specials - krótkie okresy czasu, podczas których zaplanowane są różnego rodzaju zniżki lub dodatkowe doświadczenie przy pierwszej wygranej bitwie na każdej z maszyn."

I to by było na tyle kwestii Waszej nie wiedzy. Przykro nam, jeśli ktoś się przez nieuwagę pośpieszył z zakupem. :)

zulko
Napisany 07 Luty 2012 - 09:37

użytkownicy
Ja akurat planowałem na czas nieokreślony kupić Tigera i miałem teraz ku temu okazję :)

pooler22
Napisany 07 Luty 2012 - 10:33

użytkownicy
a ja miałem odkrytą jagdpantherkę ale nie miałem na nią kasy, a teraz ten event mi z nieba spadł :))

Gnejusz
Napisany 07 Luty 2012 - 11:40

użytkownicy
Ja jestem zadowolony, w czołgi akurat mi "nie trafili" ale zniżka na elementy wyposażenia to fajny prezent. Nie narzekajcie, bo tym razem jest coś dobrego dla każdego. Teraz moje "karakany": - T 127
T 50
Tetrach
Su 26
doposażyłęm aż miło, mają sprzęt wyposażeniowy porównywalny z najwyższymi tierami. :)

dbmat
Napisany 07 Luty 2012 - 17:10

użytkownicy
czołgi już mam :/ ale na wyposażeniu chętnie skorzystam.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.