kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 377 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Czy na pewno gramy w tą samą grę? Reklama telewizyjna WoT

Michal1511
Napisany 05 Luty 2012 - 09:16

użytkownicy
Producenci bu zachęcić do gry zrobią wszystko,nawet stworzą gameplaya "trochę naciąganego". Mnie to nie przeszkadza, mi bez tych efektów pokazanych w reklamie gra się bardzo podoba.
Zgodzę się z wieslaw_ jak komuś się gra nie spodoba to grać nie będzie.

AlexXx
Napisany 05 Luty 2012 - 09:40

użytkownicy
Z pokazaniem "skaczących" czołgów faktycznie przesadzili nie ma co do tego wątpliwości...

Gnejusz
Napisany 05 Luty 2012 - 10:34

użytkownicy
Też jestem zdania, że reklama nie powinna pokazywać tego czego w produkcie/grze nie ma. Gra jest na tyle fajna, że nie trzeba posuwać się do takich oszukańczych trików. ilość graczy ciągle rośnie w weekendy widuję na serwerach po ponad 1500 bitew, to chyba zobowiązuje do solidności i uczciwości?

magik500
Edytowany 05 Luty 2012 - 14:44

użytkownicy
Drogi col_Kurtz, być może mam problemy ze wzrokiem (mam już 40 lat), ale ja nie widzę w reklamie latających wież, ani czołgów. Może oglądaliśmy różne reklamy. Nigdzie też nie jest powiedziane, ani napisane, że to sceny z gry.
O ile pamiętam, to w reklamie tego napoju też nie mówiono, że pozwoli on latać, ale, że "doda Ci skrzydeł". Jeśli ktoś uwierzył w latanie widziane w zabawnym rysunkowym filmiku, to powinien zmienić dealera, bo ten sprzedaje mu za mocne tabletki.
Filmik moim zdaniem zachęca do spróbowania swoich sił w grze tych, którzy jeszcze nie próbowali i jestem przekonany, że więcej na tym zyskają niż stracą.

A tak poza tym col_Kurtz po Twoim średnim doświadczeniu na bitwę wnioskuję, że nie jesteś graczem premium, więc co Ty możesz nam powiedzieć o płaceniu za tą grę?

NiKuTa
Napisany 06 Luty 2012 - 10:19

użytkownicy
A czy przypadkiem ta reklama nie mówi "GRAJ ZA DARMO".

Prezes
Napisany 08 Luty 2012 - 22:30

użytkownicy
Reklamę dali żeby zwabić nobów i wprowadzić te obiecane klastry czy jak to się tam zwało ;]

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.