kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 628 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Pudełkowe World of Tanks w Polsce

Ard123
Napisany 12 Gru. 2011 - 18:41

użytkownicy
co to jest za beznadzieja, mam kodów na kase, slot, premke na kilka miesięcy :) nie opłaca się

Berni90PL
Napisany 12 Gru. 2011 - 19:01

użytkownicy
Witam serdecznie
szczerze powiedziawszy popieram zdanie Mentat_PL jak i zdanie paru innych osób.
Wydanie pudełkowe jest po to by zachęcić do gry nowych graczy i pomóc początkujących. Jest to także "rarytas" dla kolekcjonerów, chodź za dokładnie 11,90 zł można było mieć samą grę w cienkim pudełku z wydania specjalnego play plus.
więc nie ma sensu gdybać czy jest to opłacalne. Po prostu jak każda firma i ta chce zapewnić sobie stały dochód a wiąże się z tym zdobywanie nowych graczy.
Pozdro
Berni

Taszi
Napisany 12 Gru. 2011 - 19:19

użytkownicy
Mantacie, zmieni albo nie zmieni. Kwestia tego, że albo coś piszesz i się tego trzymasz albo nie piszesz wcale, bo zmiana zdania co post jest dość dziwna :)

Mentat_PL
Napisany 13 Gru. 2011 - 10:22

użytkownicy
Oj Taszi... Ta dyskusja między nami jest jałowa. Wykaż najpierw, że zmieniłem zdanie skoro zdania nie zmieniłem i nadal rozważam kupno mimo, że gram już od stycznia i mam wersję na płycie z gazety... Starałem się jedynie wytłumaczyć, że weterani będą kręcić nosem i tyle, a porównanie 30 złotych 1500 golda kontra 30 zł za pudełko i bajery bezsprzecznie wskazuje, że zakup się opłaca, bez mieszania do tego darmowych kodów i dodawania kasy by kupić 2500 złota.

Dziwi mnie jednak fakt, że brat za granicą za odpowiednio większą kasę może kupić pudełeczko i dostać już chyba 2000 golda... wychodzi 45 złotych jakieś, ale szczegółów nie znam. Dla Polaków-biedaków dali wersję odchudzoną haha

Pozdrawiam i cierpliwości życzę w czekani na 0.7 Wam i szczególnie sobie, bo mnie już krew zalewa. Ciał

megaok
Napisany 13 Gru. 2011 - 11:19

użytkownicy
Chciałem grę w pudełku - mam.
Chciałem bonusy - mam.
Chciałem dowiedzieć się czegoś z instrukcji do gry - ZONK - niedopracowana kicha.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.