kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 413 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
"Kto chce IS-6 ?"

zerg92
Napisany 17 Gru. 2013 - 05:38

użytkownicy
Szkoda to grac ,tyle tysięcy wykręcic ile to siedzenia przy kompie i beret zryty na maxa .W sam raz dla gimbusów niczym sie nie zajmujących

hombrre77
Napisany 17 Gru. 2013 - 07:10

użytkownicy
No lekko nie będzie, wczoraj na poczet całej misji nabiłem lekko ponad 20k expa (gaszenie gwiazdek), będzie trzeba zorganizować więcej VI by na samym gaszeniu gwiazdek te 800k exp nazbierać.

Dobrze, że mam odłożone 120k free expa na takie cele.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

dzordzan
Napisany 17 Gru. 2013 - 09:10

użytkownicy
Wole iść do fizycznej pracy, zarobić te 200zł i kupić T34, chyba ocipieli że będę siedział i grindował 700k exp.

Po za tym co wy się tak przejmujecie tą pierwszą 10tką ?

Gracze, którzy nie znajdowali by się przynajmniej w pierwszej w 3 w 70% bitw nie mają co liczyć na ten czołg, no chyba że grają 24/7

KruczoCzarny
Napisany 17 Gru. 2013 - 09:56

administracja
Tekst został ulepszony by lepiej wyjaśnić zawiłości przy sposobie obliczania doświadczenia. Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne :)

Sasilton
Napisany 17 Gru. 2013 - 09:56

użytkownicy
X tiery też odlokowujesz wydając golda?

hombrre77
Napisany 17 Gru. 2013 - 11:51

użytkownicy
Odblokowuje X - ja, nie. Free expa mam, bo go nie wydaję, a grinduje wszystkie drzewka. Największe tyły mam z francami i żółtymi. Reszta nacji do 6 tierów elitarna. A golda wydaje tylko na sloty i premtanki.

Zresztą nie wiem, dlaczego większość ludzi kojarzy free expa tylko z goldem. Nazbierałem 120k grając pomiędzy 4 a 6 tierami, nie wydając uncji złota.

Dzekster
Napisany 17 Gru. 2013 - 18:07

użytkownicy
ja też wtrącę coś od siebie: cały ten iwent to jest jedno wielkie dno i oszustwo, z 6 t nie miałem ani jednego pojazdu z jakiejkolwiek nacji, ok zakupiłem bo pomyślałem spróbuje i niespodzianka w postacie takiej, ze m6 na 20 bitew 18 z 8t, to teraz pytanie jak ja mam nabić te 100k?? m6 ładując w kv4 i inne takie piękne przypadki, teraz odrobię kredyty m6 i hellcatem, szkoda zachodu, mój entuzjazm spalił się po pierwszych bitwach

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.