kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 476 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #77

MIchal_PL96
Edytowany 01 Gru. 2013 - 20:04

użytkownicy
Co Wy gadacie? E-100 bez golda daje radę tylko trzeba umieć nim grać. To jest potwór z goldem czy bez, a takie gadanie:
Z penetracją 235 możesz sobie celować i celować, i celować a Twoja drużyna przez Ciebie przegra.

e100 bez golda to najgorszy czolg w WoTcie nawet medium tanki z tym wygraja, skond sie tacy ludzie biorą ....

e100 musi miec złote szczały bo nic nie przebija nawet w srodek czołgu

po prostu rozwala. Racja, jak się jest pomidorem to bez golda nic tym czołgiem się nie da zrobić, podobnie jak każdym innym. Po za tym wiadomość z ostatniej chwili: zazwyczaj środek czołgu jest najtwardszy. Trzeba celować w weakspoty, a najpierw to je znać. Odnośnie medium tanków to E-100 da się ustawić tak, że się go nie da przebić mediumem nawet jak jest złapany w karuzelę- trzeba po prostu umieć się ruszać, szybko myśleć i przewidywać ruchy przeciwnika.
5,3k dmg/12 strzałów w tym 2 HEAT wystrzelone tak naprawdę niepotrzebnie. Na końcu się wkurzyłem jak to ja, ale mniejsza. Można grać bez golda? Można. 10k potencjalnego otrzymanego dmg'a.
https://www.dropbox.com/s/8tg0f16f6le8t1k/20131119_2214_germany-E-100_63_tundra.wotreplay
albo ta:
5,9k dmg, 13 strzałów w tym 2 ze złota
https://www.dropbox.com/s/4lenbui29j57jyg/20131119_2240_germany-E-100_14_siegfried_line.wotreplay

cycu121
Napisany 01 Gru. 2013 - 20:31

użytkownicy
E-100 do żadnych potworów nie należy czy z goldem czy bez i wgl.

" Odnośnie medium tanków to E-100 da się ustawić tak, że się go nie da przebić mediumem nawet jak jest złapany w karuzelę- trzeba po prostu umieć się ruszać, szybko myśleć i przewidywać ruchy przeciwnika. "

Opisałeś przypadek w którym za przeciwnika masz pomidora. Dobry gracz w mediumie nie da sie rozwalić E-Setce podczas zabawy w karuzele. A np. Taki T-62a na luzie może se odbijać goldowe pestki wieżą która świetnie się obraca zresztą sam tank też , więc wbić pestkę chociaż jedną we właz na wieży to nie prosta rzecz.

MIchal_PL96
Edytowany 01 Gru. 2013 - 20:49

użytkownicy
Masz rację, ale właśnie na tym to polega, odpowiednio się pilnować i nie dopuścić do takiej sytuacji. Dziś nadjechał bchat na himmelsdorfie, klasyczna karuzela, 5/5 strzałów trafił, zabrał mi 390 hp. Naprawdę to nie jest trudne. Tym bardziej, że E-100 ma magiczne, pochłaniające boki ;)

I moim zdaniem E-100 jest potworem. Jest wyjątkowy. Kwestia gustu.

mickey93
Napisany 01 Gru. 2013 - 21:22

użytkownicy
karuzela na himmelzdorfie to nie karuzuzela:p

"Taki T-62a na luzie może se odbijać goldowe pestki wieżą "

gold przebije T-62 bez problemu. wiele razy dostawałem w czapę jak gość celował we włazy a pocisk trafił w strop wieży

MIchal_PL96
Napisany 01 Gru. 2013 - 21:50

użytkownicy
Na placu to normalna karuzela ;) Dużo miejsca jest

AdamIDiSs
Napisany 02 Gru. 2013 - 03:22

użytkownicy
Tak jak mówiłem bez problemu E-100 sobie radzi, bez złotych pestek. Dziękuje, że ktoś potwierdził i mam nadzieje ze spotkam tych agentów co myślą inaczej na polu bitwy ;)

MIchal_PL96
Napisany 02 Gru. 2013 - 06:15

użytkownicy
Całkowicie się z Tobą zgadzam.

Sasilton
Napisany 02 Gru. 2013 - 11:21

użytkownicy
E100 bez golda sobie radzi dopóki nie trafi na IS7 któremu z taką penetracją nic mu nie zrobi :)

MIchal_PL96
Napisany 02 Gru. 2013 - 16:36

użytkownicy
Do niedawna bym się z Tobą zgodził, ale odkąd mam również ISa 7 w garażu nawet to wiem jak bez golda uszkodzić. Od zawsze w sumie wiadomo, że najłatwiej zniszczyć te czołgi, które masz, grasz i je znasz.

Sasilton
Napisany 02 Gru. 2013 - 19:31

użytkownicy
No tak tylko nie masz stałej 238 penetracji, jak wylosuje poniżej 230 to nic nie zrobisz.

BeatUp
Edytowany 02 Gru. 2013 - 20:12

użytkownicy
"Ile wy macie bitw na e100 ze sie wypowiadacie ja mam juz ponad 100
e100 musi miec złote szczały bo nic nie przebija nawet w srodek czołgu
e100 bez golda to najgorszy czolg w WoTcie nawet medium tanki z tym wygraja, skond sie tacy ludzie biorą ...."

Boże słodki najdroższy Panie, skąd takie bachory się biorą? Proszę zgiń w czeluściach Hadesu duszo nieczysta.

"@AdamIDiSs- E100 bez golda jest bezbronny i bezużyteczny. To 10 tier, który ma za zadanie przepychać linię wroga, przyjmować potężne buły i potężne buły sprzedawać 10 tierom wroga. Z penetracją 235 możesz sobie celować i celować, i celować a Twoja drużyna przez Ciebie przegra."

Kolejny... E-100 nigdy nie potrzebował, nie potrzebuje i POTRZEBOWAĆ golda nie będzie, żeby zmasakrować wszystko w zasięgu wzroku, jak Korwin lewactwo. Ostatnio do mojego garażu dołączył E-50M, siódmy MT z rzędu. Oprócz siedmiu MT mam tylko i wyłącznie E-100. Czemu? Bo to jest NAJZAJEBISTSZY czołg ciężki X tieru. Zagrałem nim 391 bitew i w żadnej z nich mnie nie zawiódł... http://wotreplays.com/site/358875#team W tych wszystkich bitwach Goldem wystrzeliłem dwukrotnie i dwukrotnie się odbiłem. Od tamtej pory E-100 u mnie nie ma pocisku premium (ani jednego). Uważam to za zbędne gówno używane tylko przez obecne wszędzie warzywa (pomidor i cebula chyba króluje). Wyczujcie czołg, nauczcie się zachowywać tak jak wymaga tego sytuacja, a po pierwsze NAUCZCIE SIĘ STRZELAĆ. Walenie z golda do wszystkiego co się rusza to po prostu idiotyzm i brak-mózgizm. Tak bardzo mi przykro... Oh Panie czym zgrzeszyłem?

@Edit:
Nick w grze taki jak tu, sprawdźcie sobie co do tej pory osiągnąłem na E-100 bez golda... Rozumiem, że to nie wiele, wiem, że nie jestem świetnym graczem, ale mimo wszystko nie widzę potrzeby plucia z golda wszędzie, we wszystko i wszystkim.

MIchal_PL96
Napisany 02 Gru. 2013 - 20:14

użytkownicy
https://www.dropbox.com/sh/3f2ojzyb1n6w6ui/UAp6zP5UD8#/
Brzusio i boczek nad gąską, wchodzi wszystko jak w masełko bez golda.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.