Dziurawbucie
Edytowany 16 Wrze. 2013 - 01:09
Witam.
Mówicie o misjach tygodnia.Ja teraz od kupilem Churhilla I. Hetzera>Stug + Typa-34 aby frajersko mieć premium 7 dni.
Ciekawe jest to,że Typem i Chur....wykonałem misję i dziś zacząłem Stugiem (20 fragów).Opierdol....Churhilla (wykonał misję) a tutaj zonk!!.Muszą być te 3 czołgi w garażu aby spełnić kryterium tej misji !!!
Ps.Musiałem go "odkupić"
Ps.Czołg bez załogi może być.
@OlejhunterPl
Ja kupuje gold pestki za cr, praktycznie na każdym czołgu +7 tier. 5szt wystarszy. Używam gdy są potrzebne i od mojej gry zależy czy wygramy bitwę.Przebić TD X tieru od przodu w trakcie rogrywki nie jest tak łatwo(nie mówię,że jest to FOch z magazynkiem)Nawet jak walisz goldem i tak może być >ding!!!
Jestem zaskoczony tym ,że WG zdecydowało się wprowadzić taką możliwość zakupu pocisków za credyty. Z drugiej strony wpływa to na
samą grę.Wcześniej grając Is-7 olewałem wszystko poniżej 8 tieru. Teraz tak nie jest.:)Nawet te obecne promocje prowadzą do tego aby nowi gracze mogli "dołączyć "do grona starych wyjadaczy :P w dość krótkim czasie.Aby Ci nowi kupili jakieś czołgi premium np. 8 tieru za 43 ojro.