kliknij aby powiększyć
1280x673 : 212 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Dwie promocje: zniżka na 3 ciężkie czołgi (IS-3, IS-8, IS-7) oraz "Czołg miesiąca: T-34 i T-34-85"

Lincz
Napisany 02 Maj 2013 - 01:20

użytkownicy
@up
opuść knota

@krzykacze
po co się pruć nad tym... może człowiek jest wkurzony bo 2h przed premiera newsa kupił isa ;f a 2kk to nie mało dla kogoś kto nie ma premium tanka/premium(+ fakt ze IX się zarabia). tak wiec pozdro potańcz i farm V.

Serri
Napisany 02 Maj 2013 - 02:12

użytkownicy
W bonusie na 7 i 9 zdjęciu, możne zobaczyć coś z Girls und Panzer ;)

Walter_NovotnyPL
Edytowany 02 Maj 2013 - 09:28

użytkownicy
Dla tych co nie widzą gdzie patrzeć ;)

http://soldatetain.files.wordpress.com/2013/04/girlsundpanzer1.jpg

PS Na zdjęciu 11 widać, że Białorusi są 3 minuty przed resztą świata.

magik500
Napisany 02 Maj 2013 - 18:10

użytkownicy
@ adamusek, która panienka?

yaroo_p
Napisany 02 Maj 2013 - 20:56

użytkownicy
Przecena na X to chyba pierwszy raz taki event.Jestem bardzo mile zaskoczony bo właśnie IS-7 jest ostatnim brakującym ogniwem tej linii a tu jeszcze prawie 2 melony upustu.
Też mi się wydaje że w drugiej odsłonie będą Niemieckie.Może coś z IX tek się wybada do tego czasu ;)

Wariat23
Napisany 02 Maj 2013 - 23:08

użytkownicy
W dupach wam sie poprzewracało. Dają X tier na promocji i jeszcze źle. Ja objete czołgi promocja mam ale cieszę się że inni skorzystają. Przypominam że na poczatu nie było przez dobre kilka miesięcy nawet x2 exp za pierwszą bitwę w ciągu doby o specialach ze zniżkami na czołgi i zwiększonymi zarobkami nie wspominając. I jakoś mi sie udało dojść do IS 7 w pół roku bez premium konta i zarabiając tylko na KW więc jak teraz widze niewdzięczników narzekających na obecne promocje to mnie szlag trafia.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.