kliknij aby powiększyć
2048x2048 : 585 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Brakujące ogniwa - nieobecni z drzewka niemieckiego #2

michael wittman
Napisany 16 Kwie. 2013 - 11:04

użytkownicy
Walter_NovotnyPL
tu masz wszystko o serii E
http://ww2drawings.jexiste.fr/...ies/File/E-Series.htm#Krokodil

cabal512
Napisany 16 Kwie. 2013 - 17:38

użytkownicy
Krokodyla chętnie bym zobaczył w drzewku niemieckim.

world of tanks

world of tanks

Walter_NovotnyPL
Napisany 16 Kwie. 2013 - 18:02

użytkownicy
Przecież znam tą stronę.

Franio
Edytowany 16 Kwie. 2013 - 18:53

użytkownicy
Krokodil miałby statystyki bardzo zbliżone do JgPzE-100, więc raczej nie widzę sensu, aby był on wprowadzany do gry.
Już gdzieś tutaj pisałem, że dostępne są modyfikacje do JgPzE-100 zmieniające jego wygląd na Krokodila i w sumie z nimi nawet przyjemniej się jeździ tym kolosem bo mimo tego, że oczywiście zmieniają one go tylko wizualnie i tylko dla nas, staje się on optycznie dużo zgrabniejszym TDkiem, który już tak nie przeraża samego kierowcy, przez co gra się nim trochę przyjemniej :)
world of tanks

Tak samo polecam przerobienie JagdPanther II na JagdPanther. Zmiana jego wyglądu w dużym stopniu przełożyła się na moje wyniki na tym czołgu. Wyglada to wtedy tak:
world of tanks

michael wittman
Napisany 17 Kwie. 2013 - 18:21

użytkownicy
Franio
te modyfikacje to lipa.to pierwsze jeszcze jeszcze a to drugie
to takie brzydkie i nie realne

Franio
Edytowany 17 Kwie. 2013 - 18:56

użytkownicy
@michael wittman
Zgodzę się, że ten przerobiony JagdPanther co zamieściłem wyżej wygląda nierealnie, głównie przez jego dziwnie wysunięte jarzmo działa, ale jak Krokodil może nierealnie wyglądać? Przecież sam istniał wyłącznie na projektach, więc nikt nie ma prawa wiedzieć jak wyglądałby w rzeczywistości.

Poza tym piszesz, że te modyfikacje to lipa, niby pod jakim względem? Oczywiste jest, że nic one nie dają do samej rozgrywki, ale jednak potrafią zmienić to jak sam gracz widzi grę i własny czołg, a to czasem potrafi okazać się istotne.
Np. ten JagdPzE-100. Wygląda jak wielka nieruchawa bestia, a mimo swojego wyglądu jest nawet zwrotny. Po zainstalowaniu modyfikacji do wyglądu nie czuć w ogóle tych 130 ton przez co można nim przyjemniej i odważniej pograć, a odwaga jest w Wocie bardziej promowana od bezmyślnego campienia w bazie :)

michael wittman
Napisany 17 Kwie. 2013 - 23:16

użytkownicy
Franio
Właśnie chodzi mi o wygląd sam. wiesz to to pierwsze się zgodzę bo tak to miało wyglądać a to drugie to nie bardzo mi się podoba. sam fakt że widziałem jak to miało wyglądać. szkoda że niemieckie forum nie jest teraz dostępne.w jednym artykule właśnie jest podane że jadpantera była w planach miała docelowo mieć to działo co jest w wocie i co do ferdynanda to też się zgadza. td to nie bardzo jak już grac odważnie przynajmniej tym td X tieru co JagdPzE-100

Franio
Napisany 18 Kwie. 2013 - 10:34

użytkownicy
Da się nim pograć odważnie i nie mam tu na myśli bezmyślnego pchania się przed wszystkich, bo to głupota, a nie odwaga. Chodzi o to, żeby po prostu jeździć za atakiem i trzymać się tak za 2-3 ciężkimi, bo w końcu po coś ma on te 250mm pancerza z przodu i 2200 hp. Poza tym ma on tak kapryśne działo, że i tak najlepiej skracać dystans jak tylko się da :)

michael wittman
Napisany 18 Kwie. 2013 - 18:28

użytkownicy
wiem wiem o tym właśnie taką zasadę stosuje jak gram td

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.