kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 498 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #32

Faren
Napisany 15 Ma. 2013 - 11:48

użytkownicy
@trollnamase

Mi chodziło o efekt wizualny wystrzału, nie o wprowadzenie Abramsa, zmian w mechanice w postaci wspomagania celowania itd.

Jednak "Matura to bzdura" ma rację bytu, Polacy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem.

narol1
Edytowany 15 Ma. 2013 - 11:57

użytkownicy
aryanek:

,,Ile ten SerB ma lat? Czytając jego odpowiedzi odnoszę wrażenie,ze to jakiś dzieciak z rozbuchanym ego,,

SerB - Sergey Burkatovskiy.

wypowiada się czasami w wywiadach ASAP.

trollnamase
Napisany 15 Ma. 2013 - 12:07

użytkownicy
@Faren. Moze umiesz czytac ze zrozumieniem ale masz problemy z rozpoznawaniem sarkazmu od realiow. Po stokroc bylo mowione ze nia ma najmniejszych planow z wprowadzeniem lepszej grafiki bo jest juz najlepsza jaka moga zrobic. Ktos chyba nie odrabia lekcji

Miszcz
Napisany 15 Ma. 2013 - 12:34

użytkownicy
@Palce
http://world-of-tanks.eu/czolgopedia/drzewka_technologiczne/niemcy.jpg

Faren
Napisany 15 Ma. 2013 - 14:08

użytkownicy
@trollnamase

Chyba chodziło ci o "rozróżnianie", twoja uwaga nie korelowała z tym co napisałem, bowiem chodziło mi o efekt kurzu, podmuch itd. (a to żadna sztuka, bo już obecnie pociski i same czołgi wzbijają niezłe tumany).

Poza tym, ten twój sarkazm o kant d... można obić, bo efekt wizualny skontrastowałeś ze zmianami mechaniki. Gdybyś napisał "Taaa, niech jeszcze dodadzą grafę, że Crisis się schowa, so genius" wtedy mógłbyś się pochwalić, że jesteś sarkastyczny.

BTW komuś się popsuł prawy prawy ALT albo jest z Ruchu Oporu przeciw ĄĘ ;]

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Vulpik
Napisany 15 Ma. 2013 - 15:57

użytkownicy
@trollnamase
A teraz po polsku poproszę :P. Bo nie potrafię zrozumieć co powiedziałeś :P.

Maho_Nishizumi
Napisany 15 Ma. 2013 - 16:05

redaktorzy
A ja mam dosyć trolla. :) Wracając - jutro napiszę kolejną część, a jak szybko się pojawi - to zależy od Kruka.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.