kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 577 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Aktualizacja 0.8.4 już jutro

Franio
Napisany 05 Ma. 2013 - 21:43

użytkownicy
Miszczu, grając w WoTa trzeba unikać wszelkiego teamkillingu, bez względu na to jak bardzo jest ktoś wkurzający i jak bardzo masz ochotę go rozwalić. Nawet jak widzisz Mausa w plutonie z Bisonem czy Sturmpanzerem, to oszczędź go (tego mniejszego), bo stratny na tym możesz wyjść tylko ty. Tak niestety działa system skarg.
Gdzieś czytałem, że wystarczy dostać 5 reportów w jednej bitwie aby skarga doszła do WG, gdzie najczęściej jest rozpatrywana pozytywnie.

Miszcz
Napisany 05 Ma. 2013 - 21:48

użytkownicy
Tylko,że jakby tego gościa zostawić to dalej by rozwalał swoich.Tutaj innego wyjścia nie było.

Walter_NovotnyPL
Napisany 05 Ma. 2013 - 22:39

użytkownicy
Jak ktoś strzela do ciebie lub do kogoś z drużyny to raportujesz i najwyżej starasz się go blokować aby go arta wroga rozwaliła.

Miszcz
Napisany 05 Ma. 2013 - 23:24

użytkownicy
@Walter_NovotnyPL
Tamta bitwa była na mapie Himmelsdorf,więc raczej trudno żeby wroga arta go ściągnęła.A takie blokowanie gościa skutkowało by jedynie tym,że dostawałbym dmg.Trzeba było gościa zniszczyć,bo zignorowanie go nic by nie dało.Dalej by strzelał do swoich.

Sasilton
Napisany 06 Ma. 2013 - 10:15

użytkownicy
Wy też macie problemy z instalatorami?Jak wgrałem patcha to wyskoczył jakiś error, potem odinstalowałem i wgrałem pełną wersje 8,4 to zaczęło mi pobierać 4,5GB danych mimo że była to czysta gra bez modów itp

Czeslaw
Napisany 06 Ma. 2013 - 12:22

użytkownicy
"Sasilton" problem jest taki że wszystko wykonałeś dobrze (wgrywając nowego patcha) tylko trzeba było poczekać z tym do godziny 13 i wtedy uruchomić, gdyż WG jeszcze nie wykonał aktualizacji u "Siebie". Tyle z mojej strony i życzę milej gry i skórek z wroga:)

Michal1511
Edytowany 06 Ma. 2013 - 12:23

użytkownicy
Mam to samo. Dziwne,bo nigdy problemów ni było.

"Czeslaw" obyś miał rację ;) Na razie nie wywalam gry i zobaczymy co będzie ;)

trollnamase
Napisany 06 Ma. 2013 - 13:08

użytkownicy
Wszedlem w ten caly tutorial i niby zaladowalo mapke ale do bitwy mnie nie wrzucilo. caly czas na ekranie ladowania. wie ktos o co kaman?

kurkusmaximus
Napisany 06 Ma. 2013 - 13:19

administracja
Serwer działa.

Michal1511
Napisany 06 Ma. 2013 - 13:30

użytkownicy
Był błąd,ale po wprowadzeniu aktualki przez WG na serwer wszystko znieknęło i można grać bez problemu ;)

Pzdr

JuVe
Napisany 06 Ma. 2013 - 18:02

użytkownicy
A ta nowa wersja jest po polsku??

sowenski
Edytowany 06 Ma. 2013 - 19:46

użytkownicy
Witam,

zrobiła sie aktualizacja i straciłem mój celownik!!! Teraz mam ten co jest w standardzie. Macie jakiegoś moda z tym celownikiem: Mój linkPróbowałem wgrać na nowo ale niestety nie działa po nowej aktyalizacji! Ma ktoś jakiś pomysł??

pozdrawiam

sprawa nieaktualna. dziekuję.

Miszcz
Napisany 06 Ma. 2013 - 19:47

użytkownicy
@JuVe
Tak.

@sowenski
http://wot-shot.com/gun_sight_of_tank/

Franio
Napisany 06 Ma. 2013 - 20:12

użytkownicy
Coś źle musiałeś wgrać, bo ten celownik z Wot Curse na 8.3 spokojnie śmiga u mnie na 8.4 :p

PhantomPL
Napisany 07 Ma. 2013 - 06:23

użytkownicy
No i szlag człeka może trafić, pobrałem wcześniej aktualkę i mam wersję anglojęzyczną... Wie ktoś jak to można zmienić ??

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.