kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1098 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Aktualizacja 0.8.4 już jutro na serwerach RU.

Scytian
Napisany 28 Luty 2013 - 16:59

użytkownicy
@col_Kurtz
Nie powiedziałem że to się nie zdarza. Tyle że po update zdarza się dużo rzadziej.

mickey93
Napisany 28 Luty 2013 - 21:12

użytkownicy
jaki kod bonusowy? :oo

Berni90PL
Napisany 28 Luty 2013 - 23:27

użytkownicy
Ten z walentynek.

SerpentSierp
Napisany 01 Ma. 2013 - 09:19

użytkownicy
Jak dla mnie sama aktualizacja nie wnosi nic ciekawego, dalej będą te same oklepane mapy. Nudaaa ;D

jacekjaca20_pl
Napisany 01 Ma. 2013 - 17:40

użytkownicy
A tam nowe mapy, każda bitwa jest inna, szczególnie randomy, gdyż grają w nią ludzie i mają różne to pomysły, szczególnie gdy stężenie alkoholu we krwi jest zbyt wysokie heh:)
A co do map postaraj się grać niestandardowo czasem zginiesz jak loltraktor ale często zostaniesz Królem Bitwy:)

SerpentSierp
Napisany 01 Ma. 2013 - 18:51

użytkownicy
Nie wiem jacek ile masz bitew ale ja po ponad 12k mam trochę dość grania ciągle na tym samych mapach.

Dodawanie nowych pojazdów niezbyt mnie rajcuje, szczególnie tych których długoooo nie będę miał w garażu :P

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.