kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 325 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Trochę o mapach od Overlorda

przemo8998
Edytowany 25 Sty. 2013 - 22:22

użytkownicy
W kółko te same mapy, że nawet ludzie z Bagna i Komarynu się ucieszą w tym i ja :)

OlejhunterPL
Napisany 26 Sty. 2013 - 00:31

użytkownicy
Obie mapy były ciekawe. Na Komarynie TD fajnie można było zdejmować zajmujących bazę. Na bagnach dobrze się jeździło medami jak dla mnie. Z Bagien pamiętam jak oskarżono mnie o cheaty kiedy przyjołem dwa rykoszety w KW (wtedy jeszcze bez podziału) od ISa-3 albo ISa-4 (wtedy jeszcze na IXtierze). Oczywiście strzelał od przodu w ledwo widoczny mój bok. Dobrze że mapki wrócą, będzie ciekawie, jak poznają się z nowymi czołgami :)

Dudi
Napisany 26 Sty. 2013 - 01:19

użytkownicy
obie były totalnie do dupy. Cieszyłem się jak je ściągali. Musiał by te mapy przejść mocny lifting. Na randomy zupełnie się nie nadawały. Albo połowa kampiła na komarynie albo na na bagnach połowa idiotów ładowała się w środek na drzewa i kampy obu mostów. Kpina i tyle.

Shadow_1
Napisany 26 Sty. 2013 - 07:44

użytkownicy
Niee....Cichy Brzeg to jedna z moich ulubionych map :(
A Smocza Grań też nie jest zła :/

Walter_NovotnyPL
Napisany 26 Sty. 2013 - 11:00

użytkownicy
Cichy brzeg nadaje się na jedynie na czwarty tier.

Franio
Napisany 26 Sty. 2013 - 11:21

użytkownicy
To prawda, z Cichym Brzegiem powinni zrobić coś takiego jak z Prowincją czyli udostępnić ją tylko na niskie tiery.

SerpentSierp
Napisany 27 Sty. 2013 - 15:09

użytkownicy
Na cichym mogli by dodać drugą wysepkę i wszystko połączyć mostem.

Na treningu można sobie zobaczyć jak wygląda nowy komaryn.

Maho_Nishizumi
Napisany 28 Sty. 2013 - 10:48

redaktorzy
Ja smutam po Dragon Ridge. Jedyna mapa, która wymaga intensywnego myślenia gdzie wysłać swój pojazd. (Chociażby z ich depresji działa, Niemce nijak nie nadają się na górkę, Amerykanie jak najbardziej, medy gdzieś bokiem rushują...) Ale ludzie muszą narzekać. Mam tylko nadzieję, że za jakiś czas dodadzą więcej Azjatyckich map, bo co jak co - to ich mi tu brakuje.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.