kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1449 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Bugi, faile i cuda w World of Tanks - Część 4

kurkusmaximus
Napisany 13 Sty. 2013 - 11:24

administracja
@siwo, nie sądzę

Berni90PL
Edytowany 13 Sty. 2013 - 16:10

użytkownicy
Zastrzyk adrenaliny Ci się powtarza bez sensu. Lepiej było bezpieczny skład dać a na celowniczym bym zamienił wymarzony cel na kamuflaż.

siwo
Edytowany 13 Sty. 2013 - 16:37

użytkownicy
masz piekna ilosc bitew na bocku ale w perkach i umiejetnosciach w moim odczuciu sporo niewykorzystanego potencjalu

-naprawa na arcie to szczyt optymizmu szczegolnie teraz gdy jeden zestaw naprawczy podnosi obydwie gaski
-controlled impact - ulanska fantazja - a po patchu bedzie jeszcze mniej HP-kow ale wiadomo bocian sie swietnie nadaje do pogoni za pizdzikami i rozjezdzania drani ;)
-designated target nie dziala w widoku SPG - az dwoch twoich zalogantow marnuje w ten sposob sloty
-adrenaline rush sie nie sumuje - drugi ladowniczy marnuje slot
-mentor to oszustwo i sciema wg. mnie mam chyba na kazdym czolgu/arcie zaluje strata slota
-brak bezpiecznego magazynu amunicyjnego
-bocian to chyba jedna z niewielu art gdzie pelne kamo ma sens i robi zauwazalna roznice
-snajper - tylko jesli strzelasz duzo apekami (nie dziala z pociskami HE) co jest raczej egzotyczne na s51 i wiecej w tym popisywania sie niz efektywnej gry

jako 4 umiejetnosci masz powybieranych sporo perkow ktore sie aktywuja dopiero po osiagnieciu 100% umiejetnosci - pomysl ile bitew musialbys jeszcze rozegrac aby dobic do setki :)

pzdr

kurkusmaximus
Napisany 13 Sty. 2013 - 17:41

administracja
Nie planuję sprzedawać s-51, więc prędzej czy później będę miał wszystkie umiejętności.
Dzięki za rady. Jak klan sypnie złotem, to może pozmieniam perki.

Sasilton
Napisany 13 Sty. 2013 - 17:56

użytkownicy
Helios25
ja miałem raz ale z tego co widzę na równych forach to ostatnio jest tego coraz więcej
chyba coś kombinowali przy MM

Berni90PL
Napisany 13 Sty. 2013 - 20:23

użytkownicy
Co do mentora się nie zgodzę. Różnica jest zauważalna. Jednak jeżeli masz przyspieszone szkolenie załogi to nie zobaczysz tego.

na maxa
Edytowany 16 Maj 2013 - 21:16

użytkownicy
1 filmik fany ale 2 przynudza po dłurzszym oglądaniu

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.