kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1203 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
FIlm o artylerii - jak grać SPG wg Wargaming.net

Sasilton
Napisany 06 Sty. 2013 - 00:03

użytkownicy
ja zawsze blokuje bo wkurza mnie jak celuje w jakis czołg i jep mi celownik sie resetuje

to wtedy juz wolę strzelić w co innego niz celować 10s

sylar
Napisany 06 Sty. 2013 - 11:30

użytkownicy
Jak ktoś chce się kłócić z kurkusem na temat artylerii o pozdro i poćwicz, ale kurkus to jeden z najlepszych artylerzystów w grze.

Sasilton
Napisany 06 Sty. 2013 - 12:41

użytkownicy
czy ja wiem?On gra w mocnym klanie, a ja wcale, wiec gram sam, a moje statystki artyleria nie są złe, głownie mi chodzi o ogólny zadany dmg

@
o widzę ze tez sobie upodobał tetrarcha :)

HatefulEvil
Napisany 06 Sty. 2013 - 13:16

użytkownicy
nie czaicie

sylar
Napisany 06 Sty. 2013 - 14:20

użytkownicy
On w nim nie tylko gra. On go stworzył ze mną i Nisem, a sam zaczynał grę marcu czy kwietniu 2010, czyli w podobnym czasie co ja. A ja nie mówię tylko o zadawanym damage przez niego, ja mówię o tym co on potrafi zrobić mając tylko 14 pocisków. On S-51 potrafi strzelać w czołgi które już dawno nie są spotowane i je niszczyć, chociaż one były w ruchu.

Sasilton
Napisany 06 Sty. 2013 - 14:31

użytkownicy
długo to znaczy ile?Bo powyżej 5s to tylko fart bo w tym czasie czołg może się zatrzymać albo skręcić

Sam nie dawno w GW Typ E obijałem jagdE100 na kampinówce gdzie dostał 2 strzały mimo ze go nie widziadłem przez dobre 2 minuty,
kolo stał za kamieniem i nie zmieniał pozycji bo nie miał gdzie :)

wiec przewidywanie jest jest takie trudne no i trzeba miec też farta jak pisałem wcześniej
wiec jak ktos ma sporo zadanego dmh to raczej ma to opanowe
niestety nikt z moich znajomych na liście nie ma tyle
tylko 1 osoba ma podobny ale on też grał w dobrych klanach a ja gram bez klanów [obecnie jestem w nowo powstałym klanie od 7dni] i bez plutonów do tego bez premium

artylerzystą jestem dość dobry to nie wiele rzeczy mnie zaskoczy :)

kurkusmaximus
Napisany 06 Sty. 2013 - 19:05

administracja
Proszę mnie nie chwalić, bo polecą bany.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.