kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 489 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Bugi, faile i cuda w World of Tanks - Część 3

MIchal_PL96
Napisany 01 Sty. 2013 - 11:33

użytkownicy
dozwolona, banują za skórki z weakspotami, modułami i załogą, jak również, za redukcję listków, drzewek itp.

Miszcz
Napisany 01 Sty. 2013 - 12:16

użytkownicy
O co chodzi w 4 screenie od dołu?Tym z wynikami po bitwie.

http://speedy.sh/bh7aH/Screen.jpg

http://speedy.sh/zaYDp/Screen2.jpg

GoliathK2
Napisany 01 Sty. 2013 - 13:18

użytkownicy
A właśnie o co chodzi z tym screenem 4 od dołu?

col_Kurtz
Edytowany 01 Sty. 2013 - 13:25

użytkownicy
@Phobya Cóż za pokrętne myślenie. Pilnujesz się zasad NDA, a chcesz odsprzedawać klucze do gry? To już zasad nie łamie?
Fail.

tedix
Napisany 01 Sty. 2013 - 13:43

użytkownicy
W tym 4 obrazku od dołu pisze w wynikach zniszczeni przeciwnicy 243 to raczej niemożliwe w 1 bitwie :D Punkty obrony bazy 3.01km :P

Phobya
Napisany 01 Sty. 2013 - 14:14

użytkownicy
1) 4 obrazek od dolu, dla mega niekumatych: linijki tekstu nie pokrywaja sie z liczbowymi wynikami obok, poniewaz jedna z nich jest za dluga i zawinieta na dwie linijki, ktora, nie chce mi sie sprawdzac sami sie w koncu porzadnie przyjrzyjcie.

2) @kurtz : z czym masz problem czlowieku ? na darmowego keya darmozjadzie sie nie zalapales a bida w piecu piszczy i kasy na keya brak ?

Eomi
Napisany 01 Sty. 2013 - 15:17

użytkownicy
Jakoś sprzedaż kluczy wydaje mi się w tym przypadku nieetyczna. Zamiast się podzielić to za piątkę sprzeda. Taki pazerny?

To ja powiem że WoWp nie jest warte uwagi. War Thunder znacznie bardziej mi przypadł do gustu... Ale może coś się zmieni jeszcze.

col_Kurtz
Edytowany 01 Sty. 2013 - 17:48

użytkownicy
@Phopbya To nie ja mam problem. Próbujesz czerpać finansowe korzyści z czegoś, co nie jest Twoje.
A druga sprawa, mi bidę zarzucasz, a Ty sam próbujesz zarabiać na czymś, co jest darmowe.

@Up Nieetyczne, to bardzo dyplomatycznie napisane.

Phobya
Napisany 01 Sty. 2013 - 19:57

użytkownicy
Klucze otrzymane za aktywnosc w grze, wiec sprzedaje tylko czas poswiecony na ich osiagniecie, na takiej samej zasadzie jak wiele kont w grach na allegro, zadowolony prostaczku, moze jeszcze screena z majlem od wg ci wkleic ? Nie moja wina ze jestes typowym polaczkiem ktory offtopuje, wnosi zero do tematu, zeby tylko pomarudzic ze sie komus innemu poszczescilo, a nie jemu samemu.

Co do wowp a war thunder, gralem w oba, na chwile obecna moze war thunder zachwyca, ale na dluzsza meta jest trudniejszy i bardziej wymagajacy - czytaj - nie dla wszystkich. Jego problem to waska grupa odbiorcow typowych symulatorow, wowp jest bardziej "Arcade", mierzy w szersze grono graczy.

Kasqit
Napisany 01 Sty. 2013 - 20:52

użytkownicy
No widzę cztery moje tu widzę ;p

Fett11
Napisany 01 Sty. 2013 - 22:38

redaktorzy
Proszę o koniec off topa i od wyzwisk. Nie kłóćmy się, bo i nie ma o co. Każdy ma swoją moralność i nią się kieruje. Nie zaczynajmy Nowego Roku wrogą atmosferą.

mickey93
Napisany 02 Sty. 2013 - 00:57

użytkownicy
o patrząc na te zdjęcia zobaczyłem buga który tydzień temu mi zaprzątał głowę czemu moeje m5 nie mogło zniszczyć convenantera world of tanks

jeżeli chodzi o klucze to rzeczywiście sprzedaż ich jest sprzeczna z EULA (tak samo jak "czasu poświęconego w WOT")

Phobya
Napisany 02 Sty. 2013 - 01:55

użytkownicy
Tak, nie legalne, sprzeczne, na policje od razu podac i ło !!! : o , a allegro to jeden wielki bazar gdzie konta fruwaja na lewo : o

mickey93
Napisany 02 Sty. 2013 - 20:27

użytkownicy
to że fruwają nic nie znaczy bo skąd niby wiadomo że tych kont nie banują?

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Sty. 2013 - 22:08

użytkownicy
Kto głupi niech kupi. A jak znowu będzie fala blokowania kont to nawet wyślę list do WG z gratulacjami za sukcesy w walce z kombinatorami.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.