kliknij aby powiększyć
1280x673 : 181 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Wielkie Polowanie

mickey93
Napisany 23 List. 2012 - 17:35

użytkownicy
@venegor
bo widzisz jedni nie widzą sensu w kopiowaniu info z oficjalnych stron WG (na moje nigdy nie było to skopiowane info i było potrzebne) a inni nie chcą skakać po kilkunastu stronach w poszukiwaniu info. a redakcja czego nie zrobi to i tak komuś się to nie spodoba

Eomi
Napisany 23 List. 2012 - 17:44

użytkownicy
Co event to ktoś płacze...

Arktez
Napisany 23 List. 2012 - 23:21

użytkownicy
Ja to już się dawno przekonałem że to są takie pazerne ************** że szkoda gadać. Na ostatnim evencie dali 50% większe zarobki, ale się strasznie wysilili normalnie "prawie aż serwer padł". Te 50% większe zarobki to były takie że na premce ciężko było wyjść shermanem czy pz4 chociaż 30k na + a pojechałem parę bitew głupim obj704 na którego nie dali nawet 1% i czasem udało się 30k z jednej bitwy przywieść. Więc za te eventy to podziękował. Mam jeszcze cichą nadzieję że dadzą coś lepszego na święta np zarobki 2x tak jak to było dawniej a nie jakieś 50%

Walter_NovotnyPL
Napisany 24 List. 2012 - 08:39

użytkownicy
Jak to? Na zarobkach +50% nie wychodziłeś na +30k na PzIV? Bez tego za bitwę dostaje się z 25k a tak to 36k co najmniej.

Arktez
Napisany 24 List. 2012 - 10:12

użytkownicy
Może i tak ale z tym nowym śmiesznym działkiem ciężko zrobić tyle dmg, z resztą co to jest 30k na + skoro brakuje mi 2kk do obj 268. Myślę że czas kupić jakiegoś czołga premium ale 150zł to na razie dla mnie za dużo. A co do tego konkursu to beznadziejny bo na 9 tierze raczej mało się trafi takich czołgów.

Berni90PL
Napisany 24 List. 2012 - 18:59

użytkownicy
Tak tylko Walter_NovotnyPL, odejmij jeszcze koszty naprawy oraz zakupu amunicji czy materiałów eksploatacyjnych.

A i Arktez, nie musisz wydawać tyle kasy premiaki 6 - 7 tieru też są przyjemne i dobrze zarobić idzie. A poza tym mając 2 czołgi V czy VI tieru też możesz pozarabiać.

Arktez
Napisany 24 List. 2012 - 21:43

użytkownicy
Może i tak ale nie cierpię grać takimi niskimi tierami które jak najszybciej chciałem przeskoczyć w dodatku gdy nic nie zarabiają. No a co do np prem tanków tieru VII to może masz rację ale to i tak trochę dużo jak za grę która jest "darmowa"

Berni90PL
Napisany 25 List. 2012 - 10:56

użytkownicy
Tak jak powiedziałem mając 2 takie tiry np Kw-1, M4, Pz4 czy T1 i do tego coś na 6 tierową kompanie możesz fajnie pozarabiać. Z resztą jak premiakiem nic nie zrobisz w bitwie to i tak za dużo nie zarobisz.

Ja np dostałem T34 i powiem Ci że jako 9 tier był lepszy. A jako czołg premium zdarzyło mi się wyjść na minus. Wywaliło mnie z gry i jak się zalogowałem to byłem już trupem przez co byłem do tyłu. A na bitwach w których oddasz po kilka strzałów i za dużo nie zrobisz zarobisz zaledwie 15-30 tys. Więc wole pograć 5 - 6 tierwm bo w tym czasie zarobie tyle samo a nawet więcej a gra jest bardziej przyjemniejsza na niższych tierach.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.