kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 287 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Kolejny chiński czołg: T-34-1

Szlachciak
Edytowany 27 Paź. 2012 - 17:38

redaktorzy
@jacek87003

Staramy sie wstawiac rzeczy ktore trudno znalezc, nowe czolgi, mapy i inne pierdoly. Znajdujemy je wszedzie od blogu overlorda przez rosyjskie strony aż po chińskie serwisy takie jak nasz. O golden joystick wie kazdy, podstawowe informacje wyswietlaja sie w launcherze - radze kazdemu je czytac a do nas zagladac aby zglebic to, o czym nigdzie sie nie dowiecie.

Zarzadzam koniec OffTopa.

Elua
Napisany 28 Paź. 2012 - 06:58

użytkownicy
Info o Golden Joistick powinno być chociażby z tego powodu że o każdym evencie trombicie, a to jest MEGA EVENT i do zniżek na IX tier trzeba się solidnie przygotować ! Duży minus i wtopa portalu po prostu.

Fett11
Napisany 28 Paź. 2012 - 10:27

redaktorzy
Event z Golden Joistick zaczyna się już dzisiaj, że musimy na gwałt o tym napisać? Nie? No to nie widzę problemu. Prosimy o koniec off topa - jeżeli jest coś do wyjaśnienia, to możecie stworzyc osobny topic na forum.

Mały Różowy Maus
Napisany 28 Paź. 2012 - 10:36

redaktorzy
@Elua

Do eventu związanego z nagrodą to jeszcze zostało ładnych parę dni :). Wcześniej będzie najpewniej inne, dla mnie dużo ważniejsze zdarzenie, czyli wreszcie, po 1,5 roku czekania, do akcji na serwerach EU i US wejdą brytyjskie czołgi.

Szlachciak
Napisany 28 Paź. 2012 - 11:21

redaktorzy
O brytyjskich trabimy od dawna, napisane zostanie o nich pare artykulow i data dokladnego wejscia na serwery EU. Jesli jeszcze ktos ma ochote zaczac offtopa, czekam ale na forum. Tutaj kazdy post nie zwiazany z tematem bedzie usuniety.

Mały Różowy Maus
Napisany 28 Paź. 2012 - 12:15

redaktorzy
@ Szlachciak

1. Czy ja gdziekolwiek zarzuciłem, że nie piszecie o brytyjskich czołgach? Mój post był raczej obroną was przed bezsensownymi zarzutami Elua.

2. Tak to bardzo szkodliwe offtopy są. Na pewno trzeba usuwać. (sarkazm off) Tylko jak zaczniecie tak kastrować dyskusje, to ja z pewnością przestanę tu zaglądać, bo zaglądam tylko dla przejrzenia opinii ludzi. Polecam zwrócić uwagę na to, że na dużych portalach w komentarzach pod newsami nikt nie bawi się w usuwanie off topów, ani ich przerywanie. Myślę, że redaktorowi Szlachciakowi komentarze pod newsem pomyliły się z forum tematycznym, gdzie należy trzymać się wyznaczonego tematu. I piszę to jako osoba z 10-letnim doświadczeniem w zarządzaniu portalami i forami (i to nie tylko doświadczeniem amatorskim).

kurkusmaximus
Napisany 28 Paź. 2012 - 12:36

administracja
@jacek87003, news o tym będzie
@Elua, masz rację
@Szlachciak, aż takiej tragedii nie ma by posty usuwać
@Mały Różowy Maus, dobre uwagi

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.