kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1094 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Rozdajemy 3000 kluczy do zamkniętych beta testów World of Warplanes!

kooalla_1
Napisany 05 Paź. 2012 - 12:28

użytkownicy
Witam,

niestety muszę potwierdzić słowa kolegów porównujących Wowp i WT..

Wowp grałem wcześniej doszedłem do 8 tieru ME262 i ME609, Ił 10 ale teraz nie wrócę do tej gry..

W War Thunder jest dynamika a sterowanie no cóż samolot na myszce leci tam gdzie chce..

Dodatkowo powiem że błędy są naprawiane natychmiast nawet w Piątek o 22ej, jeśli jest jakiś problem..

Polecam wypróbować obie gry i wybrać lepszą ale gwarantuje wam że do wowp już nie wrócicie..

Pozdrawia kooalla z WOT

Giray
Napisany 05 Paź. 2012 - 13:03

użytkownicy
W pełni zgadzam się z powyższymi opiniami, WG poszedł po najmniejszej linii oporu i po prostu zamienił tanki na aeroplany. Jak to im wyszło pozostawiam bez komentarza. Można tylko się na koniec pokusić o puentę że osoby odpowiedzialne za WoWp nie czują lotnictwa.

NowyCel
Napisany 05 Paź. 2012 - 14:16

użytkownicy
Ja zostanę przy tankach, a tak przy okazji, w sobotę rusza specjał, na który czekałem już kilka miesięcy :) 3 nówki LT sobie kupie za pół ceny :)

Matti98
Edytowany 06 Paź. 2012 - 15:23

użytkownicy
Tak jak patrzę na gameplay'e to nie w sposób nie przyznać, że War Thunder jest lepsze, ale to ich sterowanie na myszce mnie przeraża. Te samoloty ruszają się strasznie nienaturalnie; na wojnie nawet najlepsi piloci nie zmienialiby położenia statecznika co pół sekundy. Mam nadzieję, że skoro to sterowanie jest takie intuicyjne, to na joyu wszystkich tam wykoszę, skoro "myszkowcy" nie muszą znać nawet podstawowych manewrów lotniczych ^^

pol00
Napisany 06 Paź. 2012 - 00:24

użytkownicy
Ja narazie gram w WoWP ponieważ nie dostałem zaproszenia jeszcze do gry War Thunder. Potem będe miał porównanie ale już widzę że już widać która gra lepsza :) Chciałbym zapytać jak z wymaganiami sprzętowymi ? która gra ma mniejsza ( więcej fps ? ) która jest płynniejsza ?

pozdrawiam wszystkich pilotów i czołgistów także :)

Taszi
Napisany 06 Paź. 2012 - 00:56

użytkownicy
Miałem War Thunder już jakiś czas na dysku ale jakoś nigdy nie zebrałem się żeby zagrać, aż do teraz :) Sama rozgrywka znacznie lepsza, przynajmniej na chwilę obecną, od WoWP. Grając na średnich (zresztą tak samo gram w czołgi czy w WoWP) nie mam problemów z fpsami, a gra wygląda lepiej niż Wargamingowa produkcja.
Polecam postaranie się o klucz do WT, jest warta.

Matti98
Edytowany 06 Paź. 2012 - 15:23

użytkownicy
Ma ktoś może kody do bety War Thunder'a? Byłbym wdzięczny :)

Palce
Napisany 06 Paź. 2012 - 15:59

użytkownicy
Każdy kto zagrał 100 bitew w Thundera dostał na majla trzy kody dla znajomych, ja swoje rozdałem ale warto sprawdzić pocztę beta testerzy:)

kooalla_1
Napisany 06 Paź. 2012 - 19:02

użytkownicy
Witam,

proszę bardzo kto pierwszy ten lepszy..

http://warthunder.com/?redeem=M8B6G-JHH8J-B981B-DU73P-5XHYY-1YHUW
Invitation key: M8B6G-JHH8J-B981B-DU73P-5XHYY-1YHUW
http://warthunder.com/?redeem=Y78B7-SZETD-8ZWRD-RRY5R-E4DWC-C26WX
Invitation key: Y78B7-SZETD-8ZWRD-RRY5R-E4DWC-C26WX
http://warthunder.com/?redeem=8WB64-ZWMPB-Y4LQG-SMJDZ-1NJZ1-F75D5
Invitation key: 8WB64-ZWMPB-Y4LQG-SMJDZ-1NJZ1-F75D5

MIchal_PL96
Napisany 06 Paź. 2012 - 20:24

użytkownicy
może mi ktoś powiedzieć co to znaczy "aktywne testowanie"
bo mi kolega powiedział, że dostał golda i w tytule wiadomości miał, że prezent za aktywne testowanie WoWP
ja gram już tydzień średnio po 2h dziennie i nie dostałem jeszcze golda w WoT

Palce
Napisany 06 Paź. 2012 - 20:45

użytkownicy
Pewnie trzeba rozegrać określoną ilość bitew w samolotach i oczywiście mieć połączone konto WoWp i WoT.

Matti98
Napisany 07 Paź. 2012 - 23:00

użytkownicy
Ma ktoś jeszcze kody do WT? Nie załapałem się na te od Kooalli :/ Najlepiej to bym prosił na PM (choćby na forum WoTa, bo tu na wortalu się chyba nie da (?) ). Byłbym wdzięczny :)

MIchal_PL96
Napisany 08 Paź. 2012 - 19:17

użytkownicy
@Palce
oczywiście mam połączone konta i około 120 bitew... ale widocznie trzeba więcej, jakoś tym Bf109E gorzej mi idzie niż C... ale co się dziwić jak z 5 karabinów robi się 3 w dodatku szybko przegrzewające się...

Palce
Edytowany 08 Paź. 2012 - 19:35

użytkownicy
Myślę że znaczenie ma czas spędzony na grze, a nie skuteczność w walce. Jak kolega nie ściemnia, to jest to pewnie kwestia czasu.
A golda dostał od razu na konto w grze czy na mejla w postaci kodu bonusowego??
I czy kolega dostał się do zamkniętej bety czy testował grę od wersji alfa??

MIchal_PL96
Napisany 08 Paź. 2012 - 20:04

użytkownicy
jak pewnemu razu mieliśmy CW to wychodzi z wygranej bitwy i zdziwko: komunikat o transakcji tytułem "Aktywne testowanie WoWP". widziałem screena także nie ściemnia ;)
grę testował jeszcze w wersji alfa ale powiedział, że to góra 30 bitew

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.