kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 246 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Patch 0.8.0 od jutra na europejskich serwerach!

dRoG1939
Napisany 26 Wrze. 2012 - 19:23

użytkownicy
Ech w piątek mam jeszcze poprawkę :/ ale jakoś da się rade :) Dla mnie aktualizacja jak najbardziej na plus :)

szacho
Napisany 26 Wrze. 2012 - 19:30

użytkownicy
Na rocznicę wylądowania na księżycu mogliby zmniejszyć grawitację :)

Cezetus
Napisany 26 Wrze. 2012 - 19:47

użytkownicy
Albo wydać mapę księżycową. Kratery tworzyłyby taki skate park dla scoutów. :D

BloodWolF
Edytowany 26 Wrze. 2012 - 20:03

użytkownicy
I jak zawsze znów u ruskich można zauważyć 99% poprawienia statystyk. Reszta jak zwykle dostała po d..ie. I nie czepiam się po prostu stwierdzam fakty. Wyjątkiem który zapamiętałem jest jagoda 100 która teraz grać się prawie nie da no po tym małym buffku może się trochę ludzi do niego przekona. Nowe usprawnienia map takie sobie. Najbardziej boli czysta czołówka na Himmelsdorfie. Górka w nowej wersji no cóż powiedzmy pozostawia wiele do życzenia.

Swoją drogą szybko nam ten patch wprowadzają. Chyba duże parcie na golda mają. Jak to gdzieś na forum oficjalnym oczytałem 750 za pełne kamo. Do tego jakieś bzdety typu logo napisy zbierze się tego na ponad 1k :). Co do grafy wolę aktualnie posiadany fxaa jest o niebo bardziej rzeczywisty niż ten dostarczony z patchem.

dRoG1939
Napisany 26 Wrze. 2012 - 22:40

użytkownicy
Zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie będzie odpowiadać jak to mówią wszystkim nie dogodzi :)

pol00
Napisany 26 Wrze. 2012 - 23:15

użytkownicy
A ja się boje że:

- Pojawią się nowe błędy przeszkadzające w rozgrywce
- znów popsują losowanie tierów w bitwach
- nie usuną strzałów za 0, to musiało boleć, absurdalnych rykoszetów
- zwiększą się wymagania gry( mniej fps, lagi itp )
- zmniejszą zarobki na czołgach żeby więcej ludzi kupowało premke
- pozmieniają coś, czego nie powiedzą, a jak gracze sie domyślą to będą udawać że nic nie zmieniali.
- wprowadzą coś podobnego do strzałów za 0, np strzały za 1.

Lukq
Napisany 27 Wrze. 2012 - 07:19

użytkownicy
No ale co do nerfów i buffów kolega DRog1939 ma racje

szwed
Napisany 27 Wrze. 2012 - 09:17

użytkownicy
wprowadzają nową grafikę, a tnie mi na niej jak rolnik zboże...
nie wiem jakiego trzeba mieć teraz laptopa aby móc się pocieszyć płynną grą w rozsądnych detalach... A mój w cale taki zły nie jest. Na średnio wysokich dobrze śmiga - w standardowej grafice.

ehh : (

pol00
Napisany 27 Wrze. 2012 - 09:52

użytkownicy
Gdyby wprowadzili obsługę wielu rdzeni większość kłopotów z płynnością na pewno by odeszła w zapomnienie.

Aragroth
Edytowany 27 Wrze. 2012 - 10:32

użytkownicy
@pol00

Nie ma czegoś takiego jak "strzał za 0". To po prostu błędna komend głosowa, to ona powoduje, że wszyscy myślą o tym jak o błędzie w mechanice gry. Dla przykładu, strzelając w przednią płytę SuperPershinga zazwyczaj usłyszymy komendę "We've hit them hard!" albo "Penetration!", a obrażeń nie zadajemy. Jest to spowodowane tym, że ma on tam zamiast jednej płyty pancerza - dwie (spaced armor), oddalone od siebie, więc jeśli przebijemy się przez pierwszą, ale nie przebijemy się przez drugą to słyszymy komendę o penetracji, a obrażeń nie ma. I to jest jak najbardziej w porządku z punktu widzenie mechaniki gry. Podobnie sprawa wygląda z trafieniem w gąski i HE. Dlatego mówię, nie ma żadnych magicznych "strzałów za 0", są tylko błędne komendy i WG o tym wie, ale nic nie robi. :)

Warynsky
Napisany 27 Wrze. 2012 - 10:32

użytkownicy
link do full instalki (zalecane):
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.0_eu_setup.exe
patch only:
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.0_eu_patch.exe
Ściągnęło w 20 minut.

rishyu
Napisany 27 Wrze. 2012 - 19:28

użytkownicy
http://forum.worldoftanks.eu/i...ania-i-odpowiedzi-storma-asap/

W tym temacie można znaleźc wideo i jego tłumaczenie. Storm odpowiada na pytania związane z 8.0, i opisuje co jeszcze będzie trzeba poprawić i jakie problemy z 8.0 są nam znane.

Wersja z polskimi podpisami na wideo będzie na Youtube tak szybko jak to możliwe

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.