kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 545 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Czołgi brytyjskie - film z Gamesconu

Sasilton
Napisany 18 Sie. 2012 - 07:21

użytkownicy
Scytian
wyobraź sobie zobaczyć takiego na żywo albo jeszcze gorzej podczas wojny jak by była taka okazja
byś wiał ile wlezie jak by taki czołg ciskał pociskami burzącymi i rozwalał wszystko 30m od eksplozji

a te ruskie to małe klocuszki
w realu by dostały ciosa od tigera i by miały problem

tak wiem mowa tu o grze ale mi chodzi ogólnie o samo wrażenie
ruskich bym sie nie bał mając czołg który przebije 2 takie czołgi pod rząd :)

dlatego to troche wkurza w tej grze ze 60 tonowy cozłg jest wytrzymalszy niż 100 tonowy niemiecki i który posiada działo 15 albo 17mm

toom_
Napisany 21 Sie. 2012 - 15:54

użytkownicy
działo 15 lub 17mm jest mniejsze niż nawet 1 poziomu (ms-1 ma 45mm !) - TO jest właśnie NOT FAIR!!!

Scytian
Napisany 21 Sie. 2012 - 17:18

użytkownicy
Sasilton
Naprawdę mniej bym się bał czołgu który przed którym można łatwiej uciec, np tych ciężkich niemieckich niż takiego T-34 który może łatwiej manewrować i jest po prostu szybszy, poza tym mniejsze czołgi mają taką przewagę na tymi dużymi że trudniej je zauważyć, i jeszcze liczebność, którą ruski przewyższały niemców. Ale jednak niemieckie czołgi były dużo solidniejsze i dokładniejsze niż "masówki" rusków. Z tym działem to nie przesadzaj, jakby taki czołg mierzył w ciebie i byś wiedział że chce wystrzelić to nie obchodziło by cię czy ma działo 170mm czy nawet 100mm.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.